Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 7.926
- 13
- 1.333
Cevap: GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı
Boş bardak lazım. :ka19:
Boş bardak lazım. :ka19:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alemdar sen bu Dünya turunu at, gel bi de bana at
![]()
Dünya'da Sao Tome ve Principe diye bir ülkenin varlığından haberdar mısınız? Hiç daha önce bu ülkenin ismini duydunuz mu?
Aslında dünya küçük gibi olsada irili ufaklı çok sayıda ülke var.İlk kez ismini duyduğunuz başka hangi ülkeler var?
İşte Ülkemizde de pek az kişinin adını bildiği Sao Tome ve Principe ülkesi Cumartesi günü Ayna'da.Yeni diyarları bizimle keşfe var mısınız?
Şebeke suyu olmayınca çamaşırlarını nehir kenarlarında yıkayan Sao Tomelilere rastlıyoruz.Çamaşır yıkayarak para kazanmaya çalışanlar da var
Portekizler Sao Tome'de siyah halkı sadece köleleştirmekle kalmamışlar bu kölelere de çok büyük zulumler, katliamlar yapmışlar
İsyan eden 100 binden fazla köle huncarca öldürülmüş tüm Avrupa’nın gözü önünde. Ama ölen siyah insan olunca kimsenin kılı kıpırdamamış.

Alemdar sen bu Dünya turunu at, gel bi de bana at

Abi gitmeden önce discovery'de çıkan hayatta kalma mücadelesi veren adamın serisini izle derim
Her yer şehir değil ki, sağı var,bayırı çayırı var,yılanı var yırtıcı hayvanı var,yamyamı var teröristi var![]()
}
Afganistan'dan Pakistan'a yürüyerek geç uçak alacğım sana abi![]()