GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

Cevap: GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı

Okyanusu da deniz bisikletiyle geç.

Bisikletle gidecez olm...

Geçtiğim aylarda eğer güney yarım kürede olursak zaten kış mevsimi olacak yavrucum...:ka21:

ağustos olsa ne olur...:D

Güneye kadar varırsan kış olur elbet ama o rotaya göre sanki kuzeyi terkedemezmişsin gibi geliyor :lol:

Bu arada 2-3 sayfa önce yazdıklarımı okudunmu? Söylediklerim bisiklet içinde geçerli olur. Ayrıca bisiklet kullanacaksan dizler için glucosamine kullanmaya başla, bol süt iç yumurta sarısı ye ve yan bağları esnetmeye başla. Özellikle yan bağlar çok önemli bak bunuda sana kimse söylemez eğer günde 6-8 saat pedal çevireceksen ve yan bağlarda arıza çıkarsa rahat 6 ay pedal çeviremezsin, uzun süreli yürüyemezsin. Akülü araba bulup gezersin ancak :D

Güneye kadar varırsan kış olur elbet ama o rotaya göre sanki kuzeyi terkedemezmişsin gibi geliyor :lol:

Bu arada 2-3 sayfa önce yazdıklarımı okudunmu? Söylediklerim bisiklet içinde geçerli olur. Ayrıca bisiklet kullanacaksan dizler için glucosamine kullanmaya başla, bol süt iç yumurta sarısı ye ve yan bağları esnetmeye başla. Özellikle yan bağlar çok önemli bak bunuda sana kimse söylemez eğer günde 6-8 saat pedal çevireceksen ve yan bağlarda arıza çıkarsa rahat 6 ay pedal çeviremezsin, uzun süreli yürüyemezsin. Akülü araba bulup gezersin ancak :D

Ertuğrul o tur bittiğinde gözüme gözükme...:ka21:

Bütün masraflarımı sponsorlar karşılayacak...

Cebimden bir kuruş çıkmayacak...

Sadece Pasaport yenilemesi için kendi cebimden vereceğim...

peki sponsor neden boyle bir sey yapiyor? ne cikari var yani?

Arda herhalde kaz gelecek yerden tavuk esirgemezler adamlar...:ka21:

reklamlarını yapıcaz da beleşe değil ya...:D

Abi sen işsizlikten 1.5 yıllık yiyecek içecek paranı sponsora gömmek için mi böyle bir şey yapıyon harbi söyle bak yabancı yok :D

bisiklet konusunda ne kadar tecruben var? guzel asfalt yollarda sikintin olmaz ama toprak yollarda surekli lastigin patlayacak.. mutlaka birkac set yama satin al ve patlaklari kendin tamir etme konusunda 3-5 pratik yap..

herhalde alacağız serdar kardeş...:ka21:

ayrıca memo işsiz değilim ki...

maksat turizme tanıtıma katkımız olsun...:D

bisiklet konusunda ne kadar tecruben var? guzel asfalt yollarda sikintin olmaz ama toprak yollarda surekli lastigin patlayacak.. mutlaka birkac set yama satin al ve patlaklari kendin tamir etme konusunda 3-5 pratik yap..

kesinlikle, şu sarıhan çiftinin yolculuğunu da oku abi, hatta mail adresini bulursan tavsiye al. adamlar dünyayı gezidler karısıyla, hatta 3yaşındaki çocuğuyla. bisikletlle yaşadıkları sıkıntıları anlatıyor yama falan..

Konuyu ilk açtığında ciddiye almadım hatta jb konusu sanıp konuyu nevizade de zannederek mesajlar yazmıştım. Haa gün geçtikçe görüyorum ki ciddisin ve yapmayı istiyorsun. Benden sana bir kardeş olarak birkaç nacizhane tavsiye gelecek.

Biliyorsun ki dünya üzerinde yaşayan istisnalar hariç tüm insanlar hemen hemen birbirine yakın fiziksel özellik ve kapasitelere sahip. Yani yapmak istediğin şeyi senden başka yapmak isteyen birileride olsa fiziksel anlamda seninle aynı şartlarda olacaklar. Neredeyse aynı sağlık problemlerine maruz kalacaklar vs...

Dolayısıyla seni bu yolda diğer insanlardan ayıracak 2 ana fark var.

1- Manevi(Kararlılık, özgüven, inanç vs...) Görüyorum ki bu konuda bir sıkıntın yok. Kararlısın ve yapacağına inanmış durumdasın.

2- Akıl ( Planlama, tecrübe, sabır vs...) Bu konuda planlama, vize, zart zurt, sponsor vs gibi şeyleri halletmiş veya halledebilecekmiş gibi görünüyorsun. Ve fakat bu planlamaların içerisinde sağlık en önemlisi olmalı. Mutlaka düşünüyorsundur fakat ciddi olarak ilk önem sırasına sağlığı koyarak yola çıkmazsan başına gelecekler sırasıyla;

- 1. hafta daha dayanırım diyeceksin.

- 2. hafta keşke geri dönebilsem ama 2 haftalıkta yol geldik, yol yakınken dönsemmi acaba? diye düşünmeye başlayacaksın.

İşte tam da bu sebeble yolda yiyeceğin, kullanacağın besin destekleri, enerji içecekleri, kimyasal ilaçlar, bisiklet kullanırken kullanacağın kasların dayanıklılık testleri vs...

Uzun uzadı yazmakda istemiyorum fakat ciddiye alırsan yardımcı olabilececeğimi belirterek iyi yolculuklar dileyeyim sana.

Allah yardımcın olsun lafı tüm bunlardan sonra sigorta olarak kullanabileceğin bir dua olur ancaki.Ve fakat yinede Allah yar ve yardımcın olsun Alemdar ağa.

Abi sen bu işi yap, benim de hayalim bu.. Belki de en büyük hayalim, senden çok tavsiye alacağım. O kadar destekliyorum ki seni, inşallah dua edeceğim sürekli. Kalben yanındayım.

Abi sen bu işi yap, benim de hayalim bu.. Belki de en büyük hayalim, senden çok tavsiye alacağım. O kadar destekliyorum ki seni, inşallah dua edeceğim sürekli. Kalben yanındayım.

Yarıda iken vazgeçme sakın, vazgeçersen üzülürüm.

Yalan oldu heralde ?

Başlıkta hareket olmaması demek, adamın tura çıkmayacağı anlamını taşımaz. Yapacak bu işi. Yarın yola çıkıyorum demedi zaten :D

Geri
Üst Alt