Kenan Soydabir
Kırmızı Üye
- 8 Haziran 2011
- 2.383
- 2
- 998
Cevap: GSC Yardım Lütfen Alemdar İbaret Dünya Turu Başlığı
Okyanusu da deniz bisikletiyle geç.
Okyanusu da deniz bisikletiyle geç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bisikletle gidecez olm...
Geçtiğim aylarda eğer güney yarım kürede olursak zaten kış mevsimi olacak yavrucum...
ağustos olsa ne olur...![]()
abi sponsor butun parayi mi karsiliyor? eger oyleyse neden? degilse senin cebinden ne kadar para cikacak?
Güneye kadar varırsan kış olur elbet ama o rotaya göre sanki kuzeyi terkedemezmişsin gibi geliyor :lol:
Bu arada 2-3 sayfa önce yazdıklarımı okudunmu? Söylediklerim bisiklet içinde geçerli olur. Ayrıca bisiklet kullanacaksan dizler için glucosamine kullanmaya başla, bol süt iç yumurta sarısı ye ve yan bağları esnetmeye başla. Özellikle yan bağlar çok önemli bak bunuda sana kimse söylemez eğer günde 6-8 saat pedal çevireceksen ve yan bağlarda arıza çıkarsa rahat 6 ay pedal çeviremezsin, uzun süreli yürüyemezsin. Akülü araba bulup gezersin ancak![]()

Bütün masraflarımı sponsorlar karşılayacak...
Cebimden bir kuruş çıkmayacak...
Sadece Pasaport yenilemesi için kendi cebimden vereceğim...
peki sponsor neden boyle bir sey yapiyor? ne cikari var yani?
Ertuğrul o tur bittiğinde gözüme gözükme...![]()

bisiklet konusunda ne kadar tecruben var? guzel asfalt yollarda sikintin olmaz ama toprak yollarda surekli lastigin patlayacak.. mutlaka birkac set yama satin al ve patlaklari kendin tamir etme konusunda 3-5 pratik yap..
Abi sen bu işi yap, benim de hayalim bu.. Belki de en büyük hayalim, senden çok tavsiye alacağım. O kadar destekliyorum ki seni, inşallah dua edeceğim sürekli. Kalben yanındayım.
Yalan oldu heralde ?