GSC Portal GSC Yüz Karası Yorumlar Köşesi

Haklı çıktım uzun vadede züppe olduğu anlaşıldı gece alemleri vesaire para gözlük filan secdeye yatınca acaba mı dedirtmişti ama yok ben yanılmam bu tip konularda üstat züppe o
Ustat hic yanildigini gormedim fakat bu kez hafiften cortladin yav.kabul et nazar boncugun olsun işte

Ustat hic yanildigini gormedim fakat bu kez hafiften cortladin yav.kabul et nazar boncugun olsun işte
Ama züppe demiştim arada efendi takıldı ama patladı adı karıyla kızla çıktı bejekeyle para muhabbeti yaptı işte ben bile unutmuşum hatırladım şimdi tamamen haklıyım züppe olduğu ortaya çıktı

escinsel topcuyu sattin mi reis
Yok yav dedikodular sonrasi baskilara dayanamayip istifa ettim ustat ayni kariyerde şili liginde devam ediyorum ulkeyi terkettim.tam tesekkullu arastirma yapmadan kimseyi transfer etmiyorum.

Ama züppe demiştim arada efendi takıldı ama patladı adı karıyla kızla çıktı bejekeyle para muhabbeti yaptı işte ben bile unutmuşum hatırladım şimdi tamamen haklıyım züppe olduğu ortaya çıktı
Genç adam, parası da var.
Ne bekliyordun 22 yaşında senin gibi bakir mi gezsin ortalıkta?

Gscimbom mobil

Yani paragözlük diyemeyiz çocuğun maliyeti de 150 bin euroydu sadece. Mal mal heriflere para dağıtan BJK ona 500 veriyorsa uzatmayıp bize gelmesi isabet olacaktır.
bejeke bu bunlardan adam mı çıkar serdar bilgiliyi haftasonu gördüm 34 bjk 903 plakalı arabasıyla nispetiye caddesinde sürtüyordu fikret orman desen teknede rafet el romanın eski karısını avuçluyor

bejeke bu bunlardan adam mı çıkar serdar bilgiliyi haftasonu gördüm 34 bjk 903 plakalı arabasıyla nispetiye caddesinde sürtüyordu fikret orman desen teknede rafet el romanın eski karısını avuçluyor
Ya bırak Akaretlerin hepsi Serdarın napacaktı adam. Fiko ayrı o iyi yedi.

Ya bırak Akaretlerin hepsi Serdarın napacaktı adam. Fiko ayrı o iyi yedi.
Akaretlere bejeke başkanlığı sayesinde çöktü şimdi de galataya seaport, sıraevler filan hep aynı numara vogueda bir gün denk geldim buna güya o zaman nazlı çelikle beraberdi haber spikeri benim boyumda bir kadınla zıkkımlanıyordu biz de turistlere burası şu burası bu diye işaret ediyoruz gidip iyi batırdın bejekeyi diyecektim ferit şahenkin mekanı aşağı atarlar diye sustum serdar bilgilidir batışın başlangıcı ve bejekeyi prestij için kullanmak o zamana kadar bejeke başkan profili devlet memurluğuydu

Bjkyi batiran serdar bilgiliye sukranlarimizi sunalım. Gerci batıran tupcu+fikoydu sanki.

Geri
Üst Alt