GSC Portal GSC Yüz Karası Yorumlar Köşesi

Tüpçü libos mudur ustad
Elbette akrabası bekarlığa veda partisinde bir nijeryalı dansçıdan hamile kalmıştı çocuğu zenci doğmuştu.

MD??? mELDA Demirören ;)

Elbette akrabası bekarlığa veda partisinde bir nijeryalı dansçıdan hamile kalmıştı çocuğu zenci doğmuştu.

MD??? mELDA Demirören ;)
Ustad liboslukla bu si.iş so.uş islerinin ne alakası var bizi aydınlatır misin? Hani ben biliyorum da bilmeyen dimağlar aydınlansın.

Ustad liboslukla bu si.iş so.uş islerinin ne alakası var bizi aydınlatır misin? Hani ben biliyorum da bilmeyen dimağlar aydınlansın.
Yani nefsini düşünen kendisinden başka önemsediği taktığı bir şey olmayan asla fedakarlık yapamayan böyle uşt gibi bir şey muratcığım biliyorsun sen konuyu

Drogba için ,chelsea ilk dönemlerinde leş yazdığımı hatırlıyorum

Bir de cl yi fener alır interle chelsea alamaz dediğimi 🥴

erman kılıç ı övdüğüm post tarihin tozlu sayfalarına karısmıs cok sukur

Erman iyiydi yaw. Zaten beleşe aldık 150 bine mi ne sattık. Yararı olmadı belki ama zararı olmadı da olmadı bize. Bir de 13-14'te 6+0+4, 14-15'te 5+3+0 gibi zırva 2 sistem olduğundan mecbur yerliye talimdik.

çamdalı 2014te sözleşmesi bitecekken herkes istiyordu
herkesin çıkar o tip bi postu
5e alındıktan sonra o yorumların değerlendirimesi KERHEN olur
Sıkıntı zaten devre arası 1 m euro vermeyip sonra sözleşmesi uzayınca 6 ay sonra, 5 m euro vermekti.

1 kağıda gelse o kadar dikkat de çekmezdi. Maaş da kimlerin cebine girdiyse hayvan gibiydi yine.

Geri
Üst Alt