emir begit
Yeni Üye
- 16 Aralık 2009
- 45
- 0
- 1.116
Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?
Ark. aynen dediklerine katılıyor ve mustafa sap ın galatasray kanıyla oynamasından da büyük gurur duyuyorum herşey gençlerde değil bu ligde onun gibi fark edilememiş ve patlama yapmak isteyen bir sürü futbolcu var ve bu adamlar mental olarak sorunsuz futbolcular bunlardan faydalanmöak gerekirValla bu sezon 3-4 Beşiktaş maçı seyrettim, Bir o kadar Fenerbahçe maçı seyrettim. Bursa-Kayseri-Trabzon maçı ise bizimkiler hariç seyredemedim. O sebeple onların oyuncuları ile kıyaslamayacağım. Ancak, benim futbol bilgim dahilinde Mustafa Sarp gayet üst düzey futbol oynuyor. Saydığınız takımlarda Emre'nin de iyi oynadığını hem özetlerden, hem de yorumlardan anlıyoruz. Ernst de keza öyle ancak ben o ikisi Mustafa Sarp'dan iyi mi oynuyor bilemiyorum. Mustafa Sarp belki ara pasları falan atmıyor ama ortasahada oyunu yönlendirmek ve pas trafiğine katkıda bulunmak dahil birçok şeyi çok iyi yaptı şu ana kadar. Defansif katkısı aten tartışılmaz ve sürpriz çıkışları ile girdiği pozisyonlar, attığı goller ve yan toplardaki etkinliği de cabası. Daha önce de yazdım şu performansı 22 yaş altında gösterse "Dünya çapında oyuncuya dönüşebilir ve büyük takımlara transfer olabilir" derdim ama 29 yaşında olduğu için malesef maksimumu bu. Şimdi ise düşünüyorum ki; bu forumda daha gelmeden kazma mazma veya forma bulamaz diye eleştirenlerin değil, onu beğenip bu takıma getirenlerin bir bildiği varmış.