GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Valla bu sezon 3-4 Beşiktaş maçı seyrettim, Bir o kadar Fenerbahçe maçı seyrettim. Bursa-Kayseri-Trabzon maçı ise bizimkiler hariç seyredemedim. O sebeple onların oyuncuları ile kıyaslamayacağım. Ancak, benim futbol bilgim dahilinde Mustafa Sarp gayet üst düzey futbol oynuyor. Saydığınız takımlarda Emre'nin de iyi oynadığını hem özetlerden, hem de yorumlardan anlıyoruz. Ernst de keza öyle ancak ben o ikisi Mustafa Sarp'dan iyi mi oynuyor bilemiyorum. Mustafa Sarp belki ara pasları falan atmıyor ama ortasahada oyunu yönlendirmek ve pas trafiğine katkıda bulunmak dahil birçok şeyi çok iyi yaptı şu ana kadar. Defansif katkısı aten tartışılmaz ve sürpriz çıkışları ile girdiği pozisyonlar, attığı goller ve yan toplardaki etkinliği de cabası. Daha önce de yazdım şu performansı 22 yaş altında gösterse "Dünya çapında oyuncuya dönüşebilir ve büyük takımlara transfer olabilir" derdim ama 29 yaşında olduğu için malesef maksimumu bu. Şimdi ise düşünüyorum ki; bu forumda daha gelmeden kazma mazma veya forma bulamaz diye eleştirenlerin değil, onu beğenip bu takıma getirenlerin bir bildiği varmış.
Ark. aynen dediklerine katılıyor ve mustafa sap ın galatasray kanıyla oynamasından da büyük gurur duyuyorum herşey gençlerde değil bu ligde onun gibi fark edilememiş ve patlama yapmak isteyen bir sürü futbolcu var ve bu adamlar mental olarak sorunsuz futbolcular bunlardan faydalanmöak gerekir

Valla bu sezon 3-4 Beşiktaş maçı seyrettim, Bir o kadar Fenerbahçe maçı seyrettim. Bursa-Kayseri-Trabzon maçı ise bizimkiler hariç seyredemedim. O sebeple onların oyuncuları ile kıyaslamayacağım. Ancak, benim futbol bilgim dahilinde Mustafa Sarp gayet üst düzey futbol oynuyor. Saydığınız takımlarda Emre'nin de iyi oynadığını hem özetlerden, hem de yorumlardan anlıyoruz. Ernst de keza öyle ancak ben o ikisi Mustafa Sarp'dan iyi mi oynuyor bilemiyorum. Mustafa Sarp belki ara pasları falan atmıyor ama ortasahada oyunu yönlendirmek ve pas trafiğine katkıda bulunmak dahil birçok şeyi çok iyi yaptı şu ana kadar. Defansif katkısı aten tartışılmaz ve sürpriz çıkışları ile girdiği pozisyonlar, attığı goller ve yan toplardaki etkinliği de cabası. Daha önce de yazdım şu performansı 22 yaş altında gösterse "Dünya çapında oyuncuya dönüşebilir ve büyük takımlara transfer olabilir" derdim ama 29 yaşında olduğu için malesef maksimumu bu. Şimdi ise düşünüyorum ki; bu forumda daha gelmeden kazma mazma veya forma bulamaz diye eleştirenlerin değil, onu beğenip bu takıma getirenlerin bir bildiği varmış.

valla ernst-belezoğlu karşılaştırması falan zaten yapılamaz,mümkünatı yok...

bence mustafanın ne hucum nede defansif anlamda ekstra bir katkısı yok ,dediğim 5 takımın aynı mevkilerinde oynayan oyuncularından bir üstünlüğüde yok ama iyi olduğu şey bizim mevcut kadromuzda o bölgedeki en iyi oyuncu...

Ha, Mustafa Sarp'dan iyi oyuncular vardır dünyada ona da itirazım yok. Ancak şimdi onun yerine transfer yapabilmenin şartları var. Bu takımda aynı anda 6 yabancı oynayabiliyor. Yani 11 bölgeye birden dünya çapında yabancılar getiremeyiz. Takımda 5 tane Türk oyuncu olacak, ben Mustafa Sarp'ın şu performansının üstüne çıkacak ve defansif zaaf da yaratmayacak alabileceğimiz bir Türk orta saha oyuncusu bilemiyorum pek. Kimse Murat Ceylan falan demesin, gelecek vaad ediyor olabilirler ama ne performas verecekleri şüpheli, yani aladabiliriz ancak geldikten 3-5 ay sonra Mustafa için söylenen olumsuzlukların onun için söylenme ihtimali de çok fazla. Eğer Mustafa yerine gayet Avrupa çapında bir yabancı istiyorsanız da bu sefer stopere yabancı alamazsınız şu kadroda. Demek ki bu işler o kadar kolay değil.

valla ernst-belezoğlu karşılaştırması falan zaten yapılamaz,mümkünatı yok...

bence mustafanın ne hucum nede defansif anlamda ekstra bir katkısı yok ,dediğim 5 takımın aynı mevkilerinde oynayan oyuncularından bir üstünlüğüde yok ama iyi olduğu şey bizim mevcut kadromuzda o bölgedeki en iyi oyuncu...

Defansta ve hücumda gayet ekstra katkısı var bence ama o sizin yorumunuz. Zaten öye olduğunu düşünmesem bu kadar övmem kendisini. Performansının düşmemesini umut ederek maçları daha dikkatli izlemenizi umuyorum ve ayağına gelen topları nasıl olumlu değerlendirdiğini ve özellikle topsuz oyunda ne kadar hareketli olduğunu falan görmeye çalışın derim. Kazandığı toplar, ikili mücadele ve ileri geri çalışmasını takip edin. Eminim şimdikinden daha olumlu bir görüşünüz olacak kendisi hakkında.

Gökhan zan , Linderoth , Barış , Ahyhan , Nonda ,Aykut , Emre Güngör ,Alpaslan , Serdar (Kiralık ) , Aydın

Bu isimlerin yerine bir forvet bir oyunu çift yönlü oynayan adam birde Allah^ın emri olan stoper alsak tamamdır. 2-3 tane de genç yetenek alınmalı yada A2den çıkarılmalı tamamdır.

vay be ne şahane orta sahamız varmış da haberimiz yokmuş!!!.hani o ligin zayıf takımlarına karşı galibiyeti korumak için tir tir titreyen,rakip takımların başka hiçbir takıma karşı bulamadığı kadar pozisyon bulduğu,attığı-atamadığı sarı-kırmızı-mor formalı takım!!...buldum portekiz liginden bir takım olmalı bu....şaka mı yapmaya çalışıyorsunuz?barış a bile çift yönlü diyen var...e insaf! ben ayağına bu kadar top yakışmayan,pas kekemesi bir orta saha oyuncusu daha görmedim,fair play anlayışından nasipsizliği cabası.bochum dan yahia filan gibi bundesliga dan adamların ismi geçtikçe takas filan olsa diye umut ediyorum...sarp ta rotasyon için kalsın tabi,fazlası değil.

Barış, Gökhan Zan pek bir yetenek taşımadıkları için; Aydın yetenekli fakat profesyonel olmadığı için;Linderoth ve Güngör sakatlık yüzünden ayrılsınlar. Hiçbir işe yaramayan çok adam var takımda malesef. Yaser,Orkun ve Mehmet Güven yollandığında içimi huzur kaplamıştı, bunlar da giderse kafam güzel olur valla :D

vay be ne şahane orta sahamız varmış da haberimiz yokmuş!!!.hani o ligin zayıf takımlarına karşı galibiyeti korumak için tir tir titreyen,rakip takımların başka hiçbir takıma karşı bulamadığı kadar pozisyon bulduğu,attığı-atamadığı sarı-kırmızı-mor formalı takım!!...buldum portekiz liginden bir takım olmalı bu....şaka mı yapmaya çalışıyorsunuz?barış a bile çift yönlü diyen var...e insaf! ben ayağına bu kadar top yakışmayan,pas kekemesi bir orta saha oyuncusu daha görmedim,fair play anlayışından nasipsizliği cabası.bochum dan yahia filan gibi bundesliga dan adamların ismi geçtikçe takas filan olsa diye umut ediyorum...sarp ta rotasyon için kalsın tabi,fazlası değil.

üstad şimdi bu konulara parmak basmak taraftar için hainlikle eşittir ama gercekler kapıya dayandımı ortalık yıkılır,istifa ,onu - bunu gönderin diye feveranlar başlar ... doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama yanlış hesapda bağdattan döner ,er yada gec ...

Ayhan Akman: Zannediyorum yaşının ilerlemesi nedeniyle Rijkaard'da onu gözden çıkardı.. Artık daha genç elemanlara ihtiyaç var diye düşünüyorum..

Linderoth: Ha bugün ha yarın derken koskoca 2 yıl geçti.. Devre arasında gönderilmeli..

Servet Çetin: Servet çok hantal.. Bir teknik birde hırslı ve çabuk stoper olmasını istiyorum.. (Popescu-Korkmaz ikilisi gibi)

Aykut: Yıllardır yedek kalecilikten ileriye gidemiyor.. Ufuk Ceylan'ın gelecekte 1.kaleci olacağına inanıyorum..

Nonda: Artık ilk geldiği yılda kullandığı fizik gücünü de kaybetmiş.. Aşırı hantal..

Gelecek sezon icin aykut , emre asık ve linderothun takımda olucagını düsünmüyorum .

Aykut, Serkan Kurtuluş, Emre Güngör, Ayhan Akman, Barış Özbek, Nonda.. Niye Gökhan Zan'ın gitmesini istiyorsunuz anlamadım. Ben onun yerine bir stoper alınmasını, Zan'ın da yedek olmasını istiyorum. Sanki stoper bolluğumuz var da Gökhan gitsin diyorsunuz!

Aykut, Emre Güngör, Emre Asik, Linderoth, Ayham Akman, Aydin Yilmaz, Baris Özbek, Shabani Nonda

cesitli nedenlerden bu oycunlarin artik gitmesi lazim

Aykut, Emre Güngör and Aşık, Tobi, Nonda, Aydın, Ayhan, Barış, Serkan Çalık and Kurtuluş.

Gelmesini istediklerim ise;

Sercan, Mustafa Pektemek, Ediz Bahtiyaroğlu, Ali Turan, Murat Ceylan, bir yabancı stoper, bir yabancı ön libero, bir de yabancı forvet.

Böyle bir değişimden sonra bu takımın artık transfere ihtiyacı olmaz. Zor ama imkansız değil.

Aydın,Aykut ve bu gidişle de Linderoth.

Barisi birtek ben yedek olarak beyeniyorum demek.

Yasina ragmen,son dakkalar öndeyken en yararli oyuncumuz bana göre Baris.

Mücadele ediyo...Top Kazaniyo...Zaman kazandiriyo.

Genc.Ben Baristan ümitliyim.Aydina en cok sezon sonuna kadar sabir gösteririm.

Bunlari hemen göndersinler.

Ayhan-Yasi gecti ve kendiside oynamiyo artik.

Linderoth-Hic verim alamadik,bosuna para harciyoz

Emre G.-Linderothun aynisi

Aykut-3 Kaleci gereksiz.Leoylan Ufuk gitmiyecegine göre Aykut gitmeli.Yada Yedek soyunmayi sorun etmemeli.

Serkan K.-Hic Sans bulamaz.

Alparslan-Serkanin aynisi.

Serkan Calik.-Sezon sonuna kadar zaman veririm.

Nonda-Sezon sonu göndermeliyiz.

Gökhan Zan ,Baris Özbek,M.Sarp kadro zenginligi icin kalmali.

Bir Yabanci Stoper,Biglia/Emana ve Sercani isterim!Iste okadar.

Kewellinda kontrati uzatilsin artik.

Kadro zenginligi icin birde Ali Turan,Volkan Sen ve Caner alinsin sene sonu!

-----------Leo--------------

-----Servet----Hiz/Tek------

Sabri-------------------Hakan

-----------Mehmet-----------

-------Emana----Elano--------

Keita---------------------Arda

------------Baros-------------

Yedekler:Ufuk,Zan,Ali Turan,Ugur,Caner,Sarp,Baris,Kewell,Volkan,Sercan

Bu Kadroylan 5 sene üst üste sampiyon oluruz,avrupanin krali oluruz!:ciftetelli:

Emana'ya verilecek bonservisi karsılayabilirse, Elano... Hamit gelirse tabi...

leo-aykut-emre asık-emre güngör-sabri-barıs-ayhan-aydın-alpaslan-serkan kurtulus-nonda

arkadaşlar bu barış düşmanlıgınız nedir anlamış değilim:...

Bu adam kadroda sesini çıkarmaz çık deilermi çıkıp elinden geleni yapar ve oyun stili hırsı hızı gücü ile gs ye katkısı olan bir oyuncudur. Her oyuncu topla cambaz olacak değilki bazı oyuncular dan toıpun peşinde koşması ve topu dövmesi istenir bu adam böyle tip bir oyuncu hem ilerde elano kewell arda keita baros oynasın istiyoruz hemde böyle adamları ezip geçiyoruz...

Aydın da kalmalıdır.

Gitmesi gerekenler ve tabiki ara transfer ile ilgili görüşümdür ; emre güngör alparslan linderoth şuanlık gitmesi ilk gerekenlerdir öbürleri sezon sonuna kadar kadroda işlev görebilirler ve tabiki linderoth yerinede iyi bir stoper alınabilir.

Çünkü baros gelince gol sorunu çözülür.

Sercan ı da arada alabilrisek iş tamamdır..

Ama nonda nın sezon sonuna kadar kalması gerekli

En basta Ayhan ile Aydin sonra leo ve linderoth tan umit beklemek cok yanlis artik oda gitsin

Ayhan-Aydin-Leo-Linderoth bu 4 lu gittimi cok guzel olur

Geri
Üst Alt