GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Leo Franconun çok etkili olduğunu, maç kurtardığını görmedim bugüne kadar. Belki 1 maç anca kurtarmıştır. Öyle kaleciliği bizim Aykut, Orkun, Ufuk da yapar. Yabancı kontenjanının vasat bir kaleci için harcanması gereksiz. Eğer yabancı olucaksa Taffarel, Mondragon, Simoviç gibi çok kaliteli kalecilerin gelmesi gerekir.

Nasıl kurtarmasını bekliyorsun ? Ceza sahası içinde geri pas atılıyor kendisine ?

Her maçta en az 10 şut çekiliyor. En az 4 tanesi karşı karşıya.

Bu adam uzaylı felan mı ? Her topu tutsun ? Yada her maçı kurtarsın ben çok sayarım leonun çok kritik yerlerde maçı çevirdiğini.

En son maçtan örnek vermek gerekir ise ;

Volkan şen karşı karşıya topu son anda çeldi. Ya gol olsaydı ?

Nasıl kurtarmasını bekliyorsun ? Ceza sahası içinde geri pas atılıyor kendisine ?

Bu adam uzaylı felan mı ? Her topu tutsun ? Yada her maçı kurtarsın ben çok sayarım leonun çok kritik yerlerde maçı çevirdiğini.

Sıradan kaleci bence. Onun oynadığı oyunu Aykut ve Ufuk da oynar. Volkan Şen'in karşı karşıya kaldığı pozisyonu Aykut çıkaramaz mı? 2007-2008de Orkun-Aykut ikilisi ile şampiyon olduk. Boşu boşuna yabancı kontenjanımızı harcıyoruz.

Alacağımız oyuncular gidenleri belirleyecek.Daha iyisini alınca eskisi zaten gider.

Ha eğer isim istiyorsanız Mehmet Güven

Edit:Evet gitti ama olsun bi daha göndersinler :o

Arda Turan : Artık Avrupa zamanı geldi

Mehmet Topal : Onunda geldide geçiyor + olarak sisteme uygun bir adam değil

Hakan Balta: Bu takımda en beğendiğim adamlardan biri rezalet bu sezon Böyle devam ederse yolcu

Servet : Sisteme uymuyor ve yeterli değil

Gökhan Zan : Servet ile aynı şekilde

Barış : Galatasarayda oynayacak kapasitede değil

Nonda: Çok beğendiğim bir forvet ama miladı doldu bizde kanımca

Kewell : Tıpkı Nonda gibi zamanı dolmaya başladı . Yaşı sebebiyle gelecek sezon performansında düşüş olacağını tahmin ediyorum Artıık genç adamlara yönelmeliyiz

+ olarak Ayhan

Vallahi Hocam dün Mucize Şampiyonluk maçımızı izledim.Benim ASLAN Mondi'm bir tane top bırakmamış önemli pozisyonlarda.Bizim Leo maşallah topa bile uçmuyor.

Arda Turan : Artık Avrupa zamanı geldi

Hakan Balta: Bu takımda en beğendiğim adamlardan biri rezalet bu sezon Böyle devam ederse yolcu

Servet : Sisteme uymuyor ve yeterli değil

Gökhan Zan : Servet ile aynı şekilde

Barış : Galatasarayda oynayacak kapasitede değil

Nonda: Çok beğendiğim bir forvet ama miladı doldu bizde kanımca

[ B]Ayhan[/B]Tıpkı Nonda gibi zamanı dolmaya başladı . Yaşı sebebiyle gelecek sezon performansında düşüş olacağını tahmin ediyorum Artıık genç

adamlara yönelmeliyiz[/QUOTE]

[ B]Aydın[/B]:Hala gelişemedi.Verelim antepe kayseriye falan

Arda,Hakan,Gökhan,Barış,Ayhan,Emre Aşık,Servet.

Servet-Zan-Topal-Ayhan-Sabri-Hakan

Katılıyorum +olarak Bjk maçını kurtardı buna itiraz edecek olan yoktur herhalde..

servet, gokhan zan, kesinlikle gönderilmeli leo franco su an icin takımda kalmalıdır

elano icinse dünya kupasından sonra değerlendirme yapılmalıdır...gerekirse m topal ve hbalta stoperde gayet iyi oynarlar...

Servet

Gökhan

Mehmet Topal

Hakan Balta

Emre Güngör

Aydın Yılmaz

Linderoth

Arda, Gökhan, Servet, Topal, Aydın, Nonda.

İlk önce yönetimin ciddi birşekilde transfer konusunda kendilerini sorgulaması gerekmektedir.Taraftarda artık gerçekleri görmek zorundadır.Bir keitayı almakla bir elanoyu almakla transferde başarı sağlanmaz.Mevkisel anlamda analizi iyi yapıp ona göre transfer yapacaksın.örnek olarak senin elinde bir tane bile sağ bek yokken gidip sol beke 4. adamı almayacaksın.Bu diğer mevkiler için de geçerli...Eldeki türk oyuncular gereğinden fazla şişirildiler.Bu konuda Fatih Teriminde katkısı büyük.Bana göre göre milli takımı haketmeyen sadece Galatasarayda oynadıkları için alındığını düşündüğüm bazı futbolcular herkesin gözünü boyamıştır.Amam bu takımın futbol şube sorumluları bunları bilmek zorundadır.Çünkü onun için oradalar.sezondan sezona eksiklerimizi görüp iyileştirme yapılacaksa vay bu takımın haline..

Galatasaray takımı ruhuyla ,hırsıyla ve markasıyla diğer rakiplerine göre şampiyonlukta her zaman bir adım öndedir.

Herkesin son malardan sonra takım mücadele etmiyor ,hırslı oynamıyor söylemlerine kesinlikle katılmıyorum.Takımda ciddi bir yetersizlik var.Artık bu gerçeği birilerinin görmesi gerekir.Sahadaki koşma konusuna gelirsek bu kadar ağır bir takımın diğer rakiplerine göre az koşması çok normaldir.

(servet,hakan,mehmet,arda,ayhan,kewell,nonda,mustafa)bu Kadar ağır oyunculardan kadro kurarsan sonuçlarına katlanırsın.

Servet:talibi varsa kaç paraya olursa olsun satılmalı.

Gökhan

Mehmet:aynen servet gibi..

Hakan Balta

Mustafa sarp

Ayhan

Barış

Nonda

Emre aşık

Serkan K.

Emre G,Serkan ç,Linderoth:Ne yazmamı beklersiniz....

Alparslan,Caner gibi oyuncuları alıp kadroyu şişirmektense artık şu türkiyenin en iyi alt yapısı dediğimiz takımdan oyuncu çıkaralım...

Bir tarafta oyuncu kadrosunda bu kadar çok yetersiz adam var,bir taraftada transfer konusunda yönetime toz kondurmayan zihniyet...İŞte burada ciddi bir şekilde düşünmemiz gerekmektedir..

Elano

Leo Franco

Serkan Kurtuluş

Caner

Gökhan Zan

Nonda

Arda,Elano,Kewell,Servet,Baros,Lincoln,M.Topal,Nonda,Reykard.

Arda,Elano,Kewell,Servet,Baros,Lincoln,M.Topal,Nonda,Reykard.

+Servet,Gökhan,Emre Aşık,Ayhan,Aydın,Mustafa,Keita,Sabri,Uğur,Hakan,Caner,Serdar,Emre Güngör,Neeskens,Adnan Polat,Haldun Üstünel vs.vs.vs. yazmayı unutmuşsun :).

gökhan,barış,linderoth,servet(iyi para kazanılacaksa),ayhan.. sağlam teknik 1 tane iki yönlü oynayabilen orta saha ve defans alınsın

Gökhan, Nonda, Linderoth, Ayhan, Leo Franco.

Baros, Arda, Keita, Kewell, Servet gönderilsin. Yerlerine Inamato, Carrusca, Lincoln geri gelsin, Iorfa ve Kuzmanovskiye de yeniden lisans çıkartılıp takıma kazandırılsın. Bu arada Rijkaard da gitsin Saftig gelsin.

Geri
Üst Alt