GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: Galatasaray'dan ara transferde kimler gitmeli?

tobi

alparslan

ayhan

aydın

nonda

Devre arası adam gönderilmesin! sadece kontenjan açmak için linderoth gitsin! 1 yabancı stoper 1 yabancı orta saha 1 türk forvet alınsın...

kısaca :D

coloccini ;)

emana ;)

sercan ;)

Bence kimse gitmez anca kiralık olur. burayada yazıyorummm...

Sanırım böyle bir başlık forumda mevcut.

Böyle başlıkları hiç anlayamıyorum, kimin gideceği değil, kimlerin geleceği önemli...

Stoper sıkıntımız varken Servet'i göndermek çok komik görünüyor burdan.

Kimi alacaksın devre arasında ? Marquez'i mi ? Alınabilecek en iyi stoper Ali Turan, Ediz gibi oyuncular olur.

takimda ki en iyi sey:

takim ruhu

arkadaslik

bunu yakaladik

bozmamadan gecirmeliyiz bu devre arasini

aydın

linderoth

gökhan zan

97034373.jpg

Burdakiler acilen yollanmalı (!)

burak ın görüşlerine katılıyorum . önemli olan kadrodaki gereksiz şişliği azaltmak bir sürü adam sayıyoruz ama rekabet deyince kadro 14 ten fazla olmuyor.

Bazı arkadaşlar mehmet topal ın gitmesi yolunda görüş belirtmiş bence mehmet topal türk futbolunu yetiştirdiği en soğuk kanlı ve görevini yapan oyunculardan biri onunla aynı özlliklerde olan carrick i mancester 40 milyon pound vermişti. Burda hala beğenilmiyor.

Ben elano dan da mutluyum adam duygusal ama bence takıma ısınmaya başladı ve artık arda da sol açık oynayabiliyor . Bu hakan baltayıda toplar. Bu yıl çok formsuzdu bence önünde kimin oynadığını bilmek çok özgüven veriyor ona

bürke ark. başlıkla ilgili görüşünde böyle başlıkları anlamıyorum demişssin . Bir takım kadrosunu 40 kişi olmasının hiç bir yararı yok ...

bİrileri gidecekki biriileri gelsin gel birilerini yolayalım 5 yollarsak 2 tanede alırız. Hem çoğunu takasta kullanınırız olmazmı sence

ark. yine bir transfger zamanı geliyor

ewet gs mizizn kadrosu zengin ama bence birazda gereksiz isimler var benim görüşlerim ve gitmesi gitmemesi gerekenler sizlerdende yorum bekliyorum..

serkan çalık müzmin sakat ve kadroda varmı yokmu belli değil

emre güngör geldiği yıl ve bir sonraki yıl ne kadar yetenekli olduğunu gösterdi ama oda müzmin sakatlardan biri ve sayınca defans olarak sayıyoru ama 1 yılda 5 maç onunda ikisi sakatlanıp çıkıyor

tobias linderoth ewet bu adam harbiden iyiydi ama sakatlık onun ve cimbom un da başına bela ördü. gitmeli ve acil gitmeli o bölgede onun gibi oyuncumuz var

serkan kurtuluş bu çocuk daha çok genç ve aldığı para çok değil kalmalı yatırım yapılmalı..

sabri giderse uğur un alternatifi olabilir

leo franco, ara transferde değil ama sezon sonu gitmeli o paraya çok daha iyisini bulur haldun abimiz...

aydın yılmaz; kalmalı bu çocuk olağan üstü yetenekli (en az 2 yıl bütün genç maçlarını izledim o zaman arda yıo kimse tanımıyordu)

serdar eyilik; süper yetenek ama kiraya verilmeli A2 üstünde bir oyuncu naSIL ERHAN ŞENTÜRK Dİyarbakırda taş gibi oynuyorsa o çok daha iyi yerlerde olabilir

caner erkin; en son graz maçında bir kere sol açığıyla paslaşmadı bir sol bekin en önemli adamı sol açığıdır ... seni o veiz ryapar hele serdar gibi bir sol açığın varsa yoıllanmalı

sizlerdende bu konu hakkında yorum bekliyorum

Arkadaşım yazın düzensiz; gramer ve ek hatalarıyla dolu

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

aklıma gelen 1 kaç net isim var. emre güngör, aydın ve nonda. nonda = traktördür remen katlediyor. güngör sakat kendisini göremedik o halde gönderilsin burası darülaceze değil defansa adam şart. aydını hep destekledim graz maçıda ölçüt değil aslında ölçüt o da kaçırdığı golden ziyade mücadele ruhunun erzurumdaki hava sıcaklığından daha negatif oluşu.

Takımdan gitmesi gereken oyuncular belli zaten.Ben bunlara extradan aykut ve ayhan'ı ekliyorum.

-Nonda(sezon sonu),veya takas devre arası

-Linderoth(mümkünse devre arası)

-Aydin

-Ayhan

-Alparslan(Kiralık)

-Serkan Kurtuluş(Kiralık)

-Aykut Erçetin

-Emre Güngör

gitmeliler

yerlerine

1)Stoper

Maliyetin 6 Milyon Euro'yu aşmayacak,dneyimli,oyun kurabilen,mümkünse çok ağır olmayan bir stoper.

2)Sercan Yildirim

_4 Milyon Euro+Aydin+Nonda(istemezse gitmek)+Emre Güngör

3)Achille Emana 8.5 Milyon Euro hazır adam ikinci ligdeyken alın şunu.

Ama devre arası 18.5 Milyon euro harcamak tabi biraz abes kaçacağından,ben tek bir defans oyuncusu alınarak,bir de ucuz bir forvet alınarak transfer döneminin kapatılacağını düşünüyorum,ama bence bizim en eksik bölgemiz defans+ofansif ön libero'dur.

Devre arası ve sezon sonundan sonra takımda görmek istemediklerim:

Aydın Yılmaz

Nonda

Emre Güngör

Serkan Çalık

Tobias

Barış Özbek

Ayhan Akman(barışla beraber yedekte kalmalarında sorun yok)

Gökan Zan

Emre Aşık(yedekte durabilir)

Leo Franko(Hayal olduğu gerçek)

Yerlerine Volkan Şen,Sercan,Murat Ceylan/ozan İpek ve kaliteli yabancılar...

Takımımızda isim kirliliği yaratan çer çöp bir sürü adam var ve antreman oyuncusu olmaktan başkada hiç bir işe yaradıkları yok...

Mustafa Sarp, Barış, Ayhan, Hakan Balta, Emre Aşık, Gökhan Zan, Aykut Erçetin, Linderoth(malesef), Nonda, Serkan Çalık

Şu 10 adam yerine takımda adam gibi top oynayacak 4 kişi alınsa yeter.

Geri
Üst Alt