GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Cevap: GSCimbom ahalisi kimlerin takımdan ayrılmasını istiyor ?

Barış düşmanı değilim =) ama benim de canımın sıkan Barış'ın geçen seneden gelen alışkanlıklarıdır. Lincolnle beraber oynarken baya izlemiş onu herhalde, Lincoln sanıyor hatta kendini, hareketlerini yapmaya çalışıyor ve fazla işler yapmaya kalkışıyor, FM de bile var bilirsiniz "play a simple passing game" basit oynaması gerek, birinin uyarması gerek o zaman hem mücadele eden,basan hem de pas yapabilen bir oyuncuya sahip oluruz.

Aykut: ufuk'un da önünü kesmemesi ve artık zamanı geldiği için gitmeli

Aydın: o sahadaki yürüyüş stilinden anladığımız umursamazlığı, kendini messi ve ronaldo sanması, keita kasarken öyle izlemesi ve kendini geliştirememesi

Serkan Kurtuluş : kiraya verilebilir

Linderoth: her zaman arkasında durmuşumdur ama olmuyor artık en iyisi ülkesine dönüp orda devam etmeye çalışması

Serkan Çalık : kiraya verilebilir, sakatlığı düzeldiyse tamamen denenebilir

Nonda : topu alıp dönene kadar mevsimler geçiyor, bir oyuncu bu kadar ağır olamaz, kewell forvette ondan 20 kat daha yararlı oluyor.

Emre Aşık : ağır, hamlelerde de ağır kalıyor, her an hata,kırmızı kart, penaltı tehlikesi

Ayhan : yaşı geçti, 360 derece dönüp duruyor, arkasından gelip topu alıyorlar, istek bitmiş zaten artık.

Alparslan : kiraya verilebilir.

Emre Güngör : sakatlığı olmasa banko oynardı bu takımda yabancı stoper alınsa serveti dahi kesebilirdi ama şanssızlık mı denir bilemem bir türlü toparlayamadı kendini, düzelemiyorsa takasta kullanılabilir.

Alınması mantıklı : Olcan Adin,Aydın Karabulut,Şahin Aygüneş,Volkan Şen,Sercan Yıldırım,Ali Turan, kasar ama Vincent Kompany veya o tarz bir stoper, Emana veya onun tarzında bir orta saha

Barış: hem performansı, hem bu sisteme uymaması hem de kişiliği nedeniyle gonderilmeli. Mücadele gücü ve hırsı nedeniyle sevdigim bi oyuncuydu ama İBB maçı sonrası soyunma odasına giderken Lig tv kamerasının kendisini cektigini gorunce, kendi kendine söylenmeye baslayınca, Galatasaraya yakısmadıgı kanısına vardım.

Mustafa Sarp: Ne kadar faydalı olursa olsun, formasını yırtan oyuncunun bu takımda yeri olmamalı. Lincoln, nasıl saygısızlıgı yüzünden kapı dısarı edilmişse Mustafa Sarp da aynı sekilde gönderilmeli. Hakeme sinirlenmek, kırmızı kart görmemek için hıncını giydigi formadan cıkarmak, Galatasaray futbolcusunun bahanesi olamaz. Ne cektiysek mental eksikliklerden çektik.

Serkan Calık: Kiraya verilmeli.

Aykut: Hem Ufuk'un önünün açılması hem de kariyeri boyunca yedek kaleci kalmaması için artık ilk 11'de forma giyebileceği bi takıma gitmeli.

Serkan Kurtuluş: Sabri ve Uğur'dan herhangi birini kesip sağ bekte yedek statüsünü bile alabilecegine inanmıyorum.

Linderoth: Takımda, en sevdiğim oyunculardan biri olmasına ragmen sanssızlıklar yakasını bir turlu bırakmadı. Gönderilmesi iki taraf içinde en iyisi olacak sanırım.

Nonda:Sezon sonuna kadar takımda tutulup yazın gönderilmeli.

Aydın: Yetenekleri ortada olmasına ragmen, bunca fırsatı degerlendirememiş olması, formanın agırlıgını kaldıramayacak kadar laubali olması nedeniyle satılmalı.

Ayhan: Yaşının ilerlemesi ve son dönemde topu her aldıgında kendi ekseni etrafında 360 derece dönmeden topu ayagından cıkarmaması huyu ve yanındaki adama topu gönderirken bile yaptıpı pas hatalarıyla, takımı durdurduğu yetmiyor gibi, son macta formasını soyunma odasında unutması(!) artık yolların ayrılması gerektigini düşündürüyor. Zaten, basında yazılıp cizildigi gibi Sanırım askerlik problemi nedeniyle , 3 yıl yurt dısında oynama gibi bi niyeti var.

Linderoth

Nonda

Ayhan

ayhan aydın linderoth mehmet topal hakan balta emre güngör gökhan zan beleşe youlayı alırsak ii olur

barışı neden gönderecekmişiz..

adam koşuyor mücadele ediyor, en azından ..

yedek olarak elde tutulmasında faide vardır keza

koşup didinen oyunculara heleki yaşı genc ise zaman tanınmalı...

heleki sabriyi düşününce alman ümit millinin demirbaşı barış kalmalı zaten kalacaktırda..

barışdan önce sakat sakat yıllarca yatanlar,

sahada umursamazca top oynayanlara bakın hele...

Milli takımda oynayan her futbolcu iyi futbolcu değildir Servet ve G.Zan'da Türk Milli Takımı defansları ama kalitesiz oyuncular

barışı neden gönderecekmişiz..

adam koşuyor mücadele ediyor, en azından ..

yedek olarak elde tutulmasında faide vardır keza

koşup didinen oyunculara heleki yaşı genc ise zaman tanınmalı...

heleki sabriyi düşününce alman ümit millinin demirbaşı barış kalmalı zaten kalacaktırda..

barışdan önce sakat sakat yıllarca yatanlar,

sahada umursamazca top oynayanlara bakın hele...

Ben neden göndereceğimizi açıklıyayım

Galatasarayda oynayan bir futbolcu ve mevkisi orta saha gibi önemli bir mevki ise tekniği yoksa , pas ve şut özürlüsü ise , oyun zekası 0 ise bir zahmet gönderilsin yani

Sadece mücadele ile olsaydı keşke

Galatasarayda oynayan bir futbolcu ve mevkisi orta saha gibi önemli bir mevki ise tekniği yoksa , pas ve şut özürlüsü ise , oyun zekası 0 ise bir zahmet gönderilsin yani

katılıyorum...maç maç barış a özel bir istatistik çıkarılabilse anlaşılacak durum.afedersiniz maç seyretme zevkinin içine eden bir oyuncudur.iter kakar,düşer düşürür,itiraz-isyan eder.bu görüntüsüyle mücadele ediyormuş zannedilir.kazandığı topları da öyle olmadık yerlerde kaybeder,rakip atakları başlatır ki çoğu zaman o topu kazanmasa daha iyiydi diye düşünürüm.yanında iki arkadaşı boş koşu yaparken garip bir şekilde topa basarak çalım atmaya heveslenir,kaptırır,kontrataktan gol yedirir(denizli-angelov gibi neler).nüfus cüzdanında dt hanesinde yazan rakam herşey değil,aurelio nun tırnağı olamaz

leo franco-bizim kalemizde olmaması gereken bir kişi ona verilen süreler ufuk a verilmeli

emre asık-yası gereeği

emre güngör-1maç oynayıp 10 maç sakatlanıyor

linderoth-geldiğinden beri sakat zaten

barış özbek-sadece mücadeleyle iş bitmiyor diğerleri ne olacak

nonda-eskisi gibi değil artık

bence leo gitmeli hatalı goller yiyo

Emre Aşık, Ayhan, Serkan Kurtuluş

Servet Çetin - öncelikli

Gökhan Zan

Barış Özbek

S.Nonda

Aydın

Topal

Sarp

Servet Çetin - öncelikli

Gökhan Zan

Barış Özbek

S.Nonda

Aydın

Topal

Sarp

servet için bahsedilen paralar gerçek ise bence de tutulmasın,zaten öyle bir durumda kendisi de durmaz.faydalı ve fedakar olmasının yanında partnerine uyumu konusundaki zorluğu da görmek lazım,kendisi oldukça sıradışı bir stoper profili çünkü....ve o zorluk alınacak iyi adamla da yaşanacağı için defansa 1 ya da 2 transfer yapılması uyum anlamında çok farketmeyecektir...servet in gitmesi durumunda sağlam bir yabancı yanında yerli olarak ediz den çok emin değilim,paşa dan barış,kayseri den serdar çok genç olmakla birlikte düşünülebilecek isimler...ama orta sahayı boşaltmışsın!topal-barış-sarp 3 ü birden gitmez...topal form tutabilir,sarp rotasyon için kalabilir,barış ise her türlü gitsin derim,kimse alınmasa bile!

1.Servet Fransa'ya iyi bir fiyata gazlanmalı.

2.Ayhan...

3.Aydın.

4.Nonda.

5.Linderoth iyi bir sağlık ekibi olan kulübe satılmalı.Mazallah,onu alacak kulüp,Linderoth'u oynatacağı maksimum 2 maçtan da mahrum kalmasın..

Bunlar iyi dileklerimiz.Bir de gerçeklere bakalım,

Servet'i devre arası yönetim katiyen satmaz.

Nonda'yı elden çıkarıp forvetsiz de kalmaz.

Diğer üçü gideblir ama..

ark. siz barış özbek i yollamayı isityorsanız bütün gs ortasahasını yollamanız gerekir 1 ortasaha oyuncusunda başka ne özellik olması lazım; depar hırs azim güç, çeviklik, sezi, kafa kaldırma, mevki çokluğu, bölge tutumu, pas hızı, pozisyon alma, atak porzisyonuna girmek, top taşıma, ara pası , boş koşular

görün akr. lütfen bugun izleyin

müzmin sakat tüm futbolcular aylardır formsuz olanlar gs yi kafasından silmiş olanlar

ardanın talibi varsa oda gitmeli artık sahada halini görünce üzülüyorum koşacak dermanı yok

ark. siz barış özbek i yollamayı isityorsanız bütün gs ortasahasını yollamanız gerekir 1 ortasaha oyuncusunda başka ne özellik olması lazım; depar hırs azim güç, çeviklik, sezi, kafa kaldırma, mevki çokluğu, bölge tutumu, pas hızı, pozisyon alma, atak porzisyonuna girmek, top taşıma, ara pası , boş koşular

Banane kardeşim hırslı ise fizik gücü var ise (ki Barış fizik olarakta güçlü bir oyuncu değil bence)

Bu sistemde Galatasaray orta sahasının elemanı ise

1) Oyun zekası olacak Var mı ? Yok

2) Pas yüzdesi iyi olacak 15 top atsa en az 8ini kaybediyor Pas alışverişi yapamıyor

3)Teknik yok

4)Şut yeteneği yok

Ne yapayım bu adamı o zaman ben ? Hırs mış bilmemneymiş onlar 2. planda

Arapası demişsiniz Barışın araya attığı 3 top söyleyin bana ben şahsen hiç görmedim ve sürekli geriye oynuyor

Ve biraz daha okunaklı yazarsanız iyi olur

Bunların hepsini Barış Özbek mi yapıyor?

eger barisda bu özelikler varsa

Lionel Messi benim kramponlarimi giyemez:rolleyes:

Geri
Üst Alt