Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 25.870
- 157
- 443
Hani kadro dışı bırakmıştık bu çocuğu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kebabciiiiiiiiiiiiTebrik eder, sözünün arkasında durmanı dilerim, Forum yavaş da olsa çeki düzene giriyor, bunlar güzel gelişmeler, sıra Terim'e karşı hakaret düzeyini dahi aşıp dümdüz gidenlerde. Birer birer ya düzeleceksiniz ya da sonunuz belli bkz: h. dlknl
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kebabciiiiiiiiiiii
Hayattan alman gereken bazi dersler var, mesele kendi fikrin olmasi gerekiyor, millet topic ac dedi diye hemen topic aciyorsun. Adamlarin tek istedigi seninle dalga gecip kafa bulmak, yoksa kimsenin seni taktigi felan yok burda.
Ayrica, Hakan'a yapilani son kornere karsi kale'ye kosan kaleci caresizligi sana korku hisi yapti, bu yuzden bu topici actin ve ozur diledin.
Samimi bulmuyorum seni, fake kiz facebook hesaplari gibisin.
Arkadaslar Merhaba. Bugün bir karar aldım. Kimse tarafından sevilmemek gerçekten kötü bir şey. Aile ve arkadaş çevremde sevilen biriyim ama burda ban yiyince foruma ve adminlere küfür etmiştim. . Başta onun için özür diliyorum çünkü sevilmeme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Herkesten Özür dilerim. Artık farklı bir yiğit karagoz olucak.
Samimiyetle söylüyorum gerçekten. Bıktım kaosdan.
Özrünü kabul edebilmem için Hakan Hatipoğlu'na yaptığın haksızları kabullenmek gerekir. Öncelikle ondan özür dilemelisin.
Reisi tekrar analım.
![]()
seninde bi özür borcun var renkdaş sanki. mesela ogün senın yuzunden transfer nöbetinden atıldım 1 haftadır hırsımdan uyuyamıyorum![]()
Arkadaslar Merhaba. Bugün bir karar aldım. Kimse tarafından sevilmemek gerçekten kötü bir şey. Aile ve arkadaş çevremde sevilen biriyim ama burda ban yiyince foruma ve adminlere küfür etmiştim. . Başta onun için özür diliyorum çünkü sevilmeme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.
Herkesten Özür dilerim. Artık farklı bir yiğit karagoz olucak.
Samimiyetle söylüyorum gerçekten. Bıktım kaosdan.
As.Hayattan alman gereken bazi dersler var, mesele kendi fikrin olmasi gerekiyor, millet topic ac dedi diye hemen topic aciyorsun. Adamlarin tek istedigi seninle dalga gecip kafa bulmak, yoksa kimsenin seni taktigi felan yok burda.
Ayrica, Hakan'a yapilani son kornere karsi kale'ye kosan kaleci caresizligi sana korku hisi yapti, bu yuzden bu topici actin ve ozur diledin.
Samimi bulmuyorum seni, fake kiz facebook hesaplari gibisin.