GSCimbom Ailesi'nden Özür Diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaslar Merhaba. Bugün bir karar aldım. Kimse tarafından sevilmemek gerçekten kötü bir şey. Aile ve arkadaş çevremde sevilen biriyim ama burda ban yiyince foruma ve adminlere küfür etmiştim. . Başta onun için özür diliyorum çünkü sevilmeme sebebinin bu olduğunu düşünüyorum.

Herkesten Özür dilerim. Artık farklı bir yiğit karagoz olucak.

Samimiyetle söylüyorum gerçekten. Bıktım kaosdan.

yine sözünde durmadığı bir mesaj daha

qW7v0Q.jpg

Güsel strateji , Afferim yiğit bu taktiğini sevdim.:hat:

Acaba bende mi önce banlanıp sonra özür dileme fakesiyle bi dünya like la geri dönsem..:D

Canım çekti şimdiden..:oley::oley:

Son düzenleme:
biraz tutarlı ol herşeyden önce dün ak deyip bugün bok dediğin bir sürü mesajın var adam ol ve bir çizgide git.Popülizm peşinde koşma çok antipatik duruyor.

qW7v0Q.jpg

Güsel strateji , Afferim yiğit bu taktiğini sevdim.:hat:

Acaba bende mi önce banlanıp sonra özür dileme fakesiyle bi dünya like la geri dönsem..:D

Canım çekti şimdiden..:oley::oley:

Rica ederim emmoğlu..

Sence ben like için kalp kıracak, hır çıkaracak birisi olarak mı görünüyorum dışardan bakınca.

İsteyen yada ihtiyacı olan varsa bütün like larımı karşılıksız devredebilirim..
Talebi olan modlarla bağlantı kurup prosedürü başlatsın hemen. Modlar tamam derse anında like larımın tamamı EFT ye hazırdır..
Kişi ve dost/düşman ayrımı yapmadan...

Rica ederim emmoğlu..

Sence ben like için kalp kıracak, hır çıkaracak birisi olarak mı görünüyorum dışardan bakınca.

İsteyen yada ihtiyacı olan varsa bütün like larımı karşılıksız devredebilirim..
Talebi olan modlarla bağlantı kurup prosedürü başlatsın hemen. Modlar tamam derse anında like larımın tamamı EFT ye hazırdır..
Kişi ve dost/düşman ayrımı yapmadan...
5 bin like ı satarım ıstersen

Düşünüyorum da belkide aranızdaki en günahsızınız benim..

Forumun %96 sına yakınıyla zaten çok sıkı dostluklar kurdum.. Bunca dostum olmasına rağmen, herkese yardım etmeye çalışıyorum.. (Canlı örnek#574)

Doruk Ata profilim benim namusumdur. Burada ona bir laf gelse bir kötü söz söylense evimde günlerce ağlıyorum.

Ben bilmez miyim Yiğit Karagöz gibi hovarda yaşayıp sonra bir özür ile temiz sayfa açmayı ? (yiğit sahşi algılama sen sadece örneksin)

O yüzden bir mesaj atarken bile saatlerce düşünmekte fayda var..

Doruk Ata seni çok seviyorum.. Sen benim en sevdiğim profilimsin. Diğer banlı hesaplarım, meğer hepsi birer yalanmış...

Doruk Ata hesabımda geçirdiğim bir dakikalık mutluluğu hiç birşeyden alamıyorum. Ukraynalı küçük popolu kadınlar gibi bir hesaptır... Asla üzmeyeceğim seni ASLAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt