GSC Haber GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iki hesap ayni hesap, iki ayri hesap degil. GSC uygulama appi tekrar yeni calistigindan beri böyle. Hesaba giris icin kullandigim e-mail ve sifre ayni, yani iki hesap kullanmiyorum. Browser ve uygulamada ayri ayri hesap diye gösteriyor ama degil.
Ben kendim kontrol ettim, ikiside ayri hesap ama ikiside sana ait, benden iyi mi bilecen yoksa :D

Screenshot alsaydim gosterirdim ama almadim. Iki hesapta da ayni giris mailadresi yaziyordu ondan boyle bir problem ortaya cikmis olabilir.

Neyse sorun cozuldu birlestirdim hesaplari.

Ben kendim baktim, ikiside ayri hesap ikiside sana ait, benden iyi mi bilecen :D

Screenshot alip gosterirdem ama almadim. Iki hesapta da ayni giris mailadresi yaziyordu ondan boyle bir problem ortaya cikmis olabilir.

Neyse sorun cozuldu birlestirdim hesaplari.
Daha önce üye oldum heralde 2019 yilinda tam emin degilim. Sifreyi daha sonra unutunca öyle kaldi. Sonra 2021'in basinda tekrar ayni e-mail adresiyle yeni bir hesap acinca sizin admin ayarlarinda öyle göründü demek. Hatta eski hesabimdan giris yapamadigim icin e-mail yoluyla sizlerden yardim istemistim, o nedenle ikinci bir hesap acilmisti.

Acep benden kaynaklı bir sorun mu?

Screenshot_2022-05-31-09-20-49-362_com.tapatalk.gscimbomcomforum.webp

Aynı sorun

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet sorun devam ediyor

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben indiremiyorum sürekli hata oluştu mesajı alıyorum.
Nasıl bir çözüm buluruz?

Uygulama PlayStore'de yok, nereden edinebiliriz?

telefona format atınca uygulama uçtu benden de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt