GSC Haber GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya iOS ta da ne bildirim geliyor ne bir şey asırlardır çalışmıyor bildirimler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bildirim gelip gelmemesini önemsemiyorum, stabili çalışsa yeter ama birkaç haftadır girmiyor bile yau.

Bende sorun sanıyordum demek ki android de hiç açılmaması genel sorunmuş sevindim:)

Büyük bir problem mi? Çünkü Ağustos sonunda bu sorunu yaşadığım için ilk defa bu konuya yazmıştım. 1 aydır aynı problem devam ediyor maalesef.

Çözebilirseniz gerçekten çok iyi olur. Yıllarca uygulamayı kullandıktan sonra browser üzeri foruma girmek adeta işkence gibi bir şey.

Ama GSC sevgimiz bizi buna da katlandırıyor 😎

hem gsc uygulaması hem de tapatalk üzerinden foruma erişim sağlanamıyor malesef.

bende sildim yeniden yükleyeyim dedim uygulama çıkmıyor play store da link var mı

Play store da uygulama gözükmüyor ayrıca tapatalk hata veriyor girilmiyor. Normal siteden girmek telefondan işkence gibi.

Ne zaman düzelir adminler bayern maçı kadar mutluluk verecek bir durum bence düzelmesi 🙂

arkadaslar bir gelisme yok mu? problem nedir ? forum öldü ölecek bir iletisimsizlik var bu konuda sanki :cry:

yazıp sıkıştırmak istemiyorum ama

android app ne zaman canlıya çıkar arkadaşlar

bir gelişme var mı ?

Bende memnundum, browser üzerinden girmek işkence gibi geliyor alıştığım düzeni bulamıyorum..

Maalesef Android uygulamasinda bir sorun yasiyoruz, kisaca uygulama calismiyor bile. APK verirdim ama onu indirseniz bile bir faydasi yok suan.

Beklemedeyiz.

Yeni bir gelisme olursa haberdar edecegiz sizleri. Simdilik mobil tarayicidan girmekten baska bir sansiniz yok eger mobildeyseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt