Mehmet Ses
Aslan Üye
- 28 Ocak 2016
- 9.120
- 6.283
- 983
Android versiyonunu en son denediğimde bildirimler çalışmıyordu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yükleyebilirsin tekrar
Yurt disinda 2 haftadir calismiyor
oh ohh coktan, yurt disinda olan kisilerde hic birinde calismiyorTüm çerezleri silip tekrar denedin mi? Tapatalk çalışıyor mu peki?
oh ohh coktan, yurt disinda olan kisilerde hic birinde calismiyor
Tapa kullanmiyorum ki. Eskiden kullanmisligim var.
uygulamayi indirdim ama uzun yillar kullanmadigimdan dolayi hesap kapatilmis. Yani yeniden uye olun diyor. Bununla alakasi olmamasi lazim ya mobil uygulamanin? Yoksa gsc app normalde calisiyordu.Test amaçlı Tapa'dan da dene bir bakalım, normalde ip tabanlı bir sorun olmamalı.
Bizim uygulama tapa tabanlı yani direkt ilgisi var. Tapa çalışıp GSC App çalışmaması pek olası bir durum değil, onu bir test edersen sorunu anlarız.uygulamayi indirdim ama uzun yillar kullanmadigimdan dolayi hesap kapatilmis. Yani yeniden uye olun diyor. Bununla alakasi olmamasi lazim ya mobil uygulamanin? Yoksa gsc app normalde calisiyordu.
forumu bulamiyorum, tam olarak ne yapmam lazim?Bizim uygulama tapa tabanlı yani direkt ilgisi var. Tapa çalışıp GSC App çalışmaması pek olası bir durum değil, onu bir test edersen sorunu anlarız.
Sorun yurt disinda olanlar giremiyor.Ee ben oradan giriyorum android uygulamasından ?