GSC Haber GSCimbom Android Özel Uygulaması Yayında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar android kullananlar yüklesin pls.

Bildiri sorunu hakkında yeni birşeyler var mı?

sent via GSC

Çözülmüş olması lazım benim hesabım üzerinden çalışıldı ve bendeki sıkıntı çözüldü ön belleği silip tekrar giriş yapmayı dener misin bir?
Sildim kaç kere şimdiye kadar. Hatta bir kere uygulamayı komple silip yeniden yükledim hala en son bildiri 30 Mayıs da takılıp kaldı yenisi gelmiyor.

d99cfa4d120a2f6eac25058078465bf2.jpg

sent via GSC

bende kullanmaya başladım güzel bir uygulama olmuş emeği geçenleri tebrik ederim

bazı sorunlarım var yardımcı olabilir misiniz?

zaman tünelinde yukarıdan asağı sürüklediğimde sayfayı yeniliyor ama konu içerisindeyken olmuyor, illa sağ üstteki menüye dokunup yenile demen gerekiyor

birde konuyu açınca direkt ilk sayfadan açıyor en son sayfa görüntülenirse güzel olur..

Son düzenleme:
bende kullanmaya başladım güzel bir uygulama olmuş emeği geçenleri tebrik ederim

bazı sorunlarım var yardımcı olabilir misiniz?

zaman tünelinde yukarıdan asağı sürüklediğimde sayfayı yeniliyor ama konu içerisindeyken olmuyor, illa sağ üstteki menüye dokunup yenile demen gerekiyor

birde konuyu açınca direkt ilk sayfadan açıyor en son sayfa görüntülenirse güzel olur..
Ayarlar>okunmamış yöntem>son gönderiye atla

Bana da 17 hazirandan beri gelmiyo bildirim

iPhone varya bende, o yüzden böyle sıkıntım yok şükür :coffee:

Bendede hep sorun oluyor.... Konulara giremiyorum... Konu silindi felan diyor acmiyor konulari

aferim güzel yapmışsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt