- 18 Temmuz 2009
- 81.664
- 238.502
- 5.093
Evet arkadaşlar android kullananlar yüklesin pls.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iphone a ne zaman gelecek admirim var mı bı neticeEvet arkadaşlar android kullananlar yüklesin pls.
Emrah kardeşimiz ilgileniyor yakın zamanda gelecek, IOS geliştirici hesabı olmadan izin vermiyormuş artık o da biraz pahalı, alternatif yollar arandı ondan gecikti maalesefki.iphone a ne zaman gelecek admirim var mı bı netice
Yukleyenlere odul dusunuyormusun kankEvet arkadaşlar android kullananlar yüklesin pls.
Tag veririz isteyene.Yukleyenlere odul dusunuyormusun kank
Çözülmüş olması lazım benim hesabım üzerinden çalışıldı ve bendeki sıkıntı çözüldü ön belleği silip tekrar giriş yapmayı dener misin bir?Bildiri sorunu hakkında yeni birşeyler var mı?
sent via GSC
Sildim kaç kere şimdiye kadar. Hatta bir kere uygulamayı komple silip yeniden yükledim hala en son bildiri 30 Mayıs da takılıp kaldı yenisi gelmiyor.Çözülmüş olması lazım benim hesabım üzerinden çalışıldı ve bendeki sıkıntı çözüldü ön belleği silip tekrar giriş yapmayı dener misin bir?
Emrah YıldırımSildim kaç kere şimdiye kadar. Hatta bir kere uygulamayı komple silip yeniden yükledim hala en son bildiri 30 Mayıs da takılıp kaldı yenisi gelmiyor.
![]()
sent via GSC
Ayarlar>okunmamış yöntem>son gönderiye atlabende kullanmaya başladım güzel bir uygulama olmuş emeği geçenleri tebrik ederim
bazı sorunlarım var yardımcı olabilir misiniz?
zaman tünelinde yukarıdan asağı sürüklediğimde sayfayı yeniliyor ama konu içerisindeyken olmuyor, illa sağ üstteki menüye dokunup yenile demen gerekiyor
birde konuyu açınca direkt ilk sayfadan açıyor en son sayfa görüntülenirse güzel olur..
Sildim kaç kere şimdiye kadar. Hatta bir kere uygulamayı komple silip yeniden yükledim hala en son bildiri 30 Mayıs da takılıp kaldı yenisi gelmiyor.
![]()
sent via GSC
Malesef bu ayara rağmen herzaman çalışmıyor. Ama bu Tapatalkda da böyleydiAyarlar>okunmamış yöntem>son gönderiye atla