GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Olasılıklardan bahsedersek bende bunun; tersi örneklerle burayı donatır, hain olmayanları bile hain ilan edebilirim. Bırakın bunları da, elle tutulur somut tezler ortaya atın. Bildiri de açıklanan çoğu mesele elle tutulur ama sizin dayanağınız tamamen soyut ve ihtimallerle süslenmiş görüşlerden ibaret. Belki Galatasaray için her şey toz pembe olmayabilir ama bazı Galatasaraylılar için durum tam tersi gibi görünüyor.

Madem öyle;

Adnan Polat'ın canlı yayına çıkıp, milyonlarca insanın gözünün içine bakarak yalan söylemesi, hatta yalanın en büyüğü olan Rijkaard'ın istediklerini transfer ettik söylemi bile bir başkanın istifası için yeterli değil mi? Herkes ekonomiye bakıyor, belki de Adnan Polat'ın elle tutulur tek dayanağı bu olsa gerek ama bu takım GALATASARAY SPOR KULÜBÜ'DÜR. Galatasaray'ı sportif anlamda bir yere taşıyamazsan, başarısızsındır. Madem ekonomiye el attın, büyük bir hizmet peşindesin; sportif açıdan da takımı ileriye taşıyacak hamleler yap; aldığın hocaları kovma, arkasında dur, istediği oyuncuları almaya çalış, medyaya kendini ezdirme, arkana bilinçsizce yahut karşılık bekleyerek destekleyen taraftarı değil, yaptığın icraatları al. Bunları yapmadığın sürece başarısızsındır.

Kısaca; nasıl şirket birleşmesi 5 şampiyonluğa bedel söylemi yavansa, sizin ortaya döktükleriniz de bir o kadar yavan kalıyor.

Yalan dediğin ne? Mustafa Yücedağ çıktı. Hani şu tercümesini beğenmediğimiz adam, dediki Rijkaard'ın istediği oyuncular alınmadı. Belki ilk tercihleri alınamamıştır ama en azıdan sorulmuştur Misimovic alınsın mı, Pino, Cana alınsın mı diye.

Rijkaard'ın 5 sene takımda durmasını isteyenlerdenim. Hatta gönderildiğinde annemizin liginde, annemizin kurallarıyla oynamaya devam yazdım. Ama kimse yönetimin Rijkaard'a destek vermediğini iddia edemez. Malesef başka çare kalmamıştı. Rijkaard'ın kovulduğu maçı hatırlayın. Maç sonrası burda adminler dahil futbolculara etmedikleri hakareti bırakmadılar. Orda böyle bir tasarrufu oldu yönetimin. Yalanla alakası yok. Şartlar değişti ona göre hareket edildi.

Soyut ihtimal demişsin. 55 bin kişilik stad soyut ihtimal mi? Görülmüyor mu sizin ordan?

Yıllarca tribünlerimiz eski açık falan diye adlandırılırken Pegasus, Ülker tribünü diye satılması soyut mu?

55 milyon dolarlık sponsorluk gelirinin 170 milyon dolara çıkması soyut mu?

Riva'da yıllar süren uğraş sonucu ruhsat alınması soyut mu?

Şirketlerin birleşmesi soyut mu?

Bu yönetim zamanında açılan 4 yurt dışı futbol okulu, Adnan Polat'ın bu sezon kurduğu scout ekibi soyut mu?

Klüp bankaların önünden geçemezken şimdi tek kalemde 70 milyon dolar kredi alabilmesi soyut mu?

İnomotolardan; Elano, Misimovic, Keita, Baros, Neill gibi adamlara terfi edilmesi soyut mu?

Ama diyeceksiniz ki sportif başarısızlık. Evet ama biri de çıkıp görsün artık sakatlıklardan belimizi doğrultamadık. İşte Queresma, işte Guti, işte Niyang ve diğerleri. Bu lig kasap dolu. Ve hakemlerimiz izin veriyor. Kadronuzu hakikaten kaliteli oyuncularla kurduğunuzda teker teker sakatlanıyorlar. Kalkıp da kadro derinliği demeyin bana. Barcelona bu kadar çok sayıda ve uzun süreli sakatlık yaşasa onlar da çöker.

Somut başarıları göremiyorsunuz çünkü Sportif Başarı'dan başka bir şeye bakmıyorsunuz.

Pat diye olan bir şey yok zaten. Bir birikim ürünü bunların hepsi. Zamanında neye tepki vermemişiz? Haldun Üstünel'in ayrılmasına mı, Teknik Direktörlerin arkasında duracağız salvolarına rağmen durulmamasına mı, Kulübü (idari, mali, futbol vs) Adnan Sezgin'le beraber yönetmek istemelerine mi? Kaç yıldır bu forumdasın, hangisine tepki vermedik? Adnan Sezgin'in mahkemelik olduğunu söyledik. Yanlış bir şey mi dedik? Kesin bir itham mı yaptık? Geçmişinde böyle bir leke olan bir insanın, üstelik bu kadar başarısız icraata rağmen kulüpte tutulması manidardır. Burada bir hakaret yok, eleştiri var. Daha fazla uzatmayacağım. Konuya attığım diğer mesajları kontrol edersen niye istemediğimi/istemediğimizi görürsün.

Halamın da sakalları olsaydı...

Bir Galatasaray taraftarı olarak yapılan hamleleri eksik ve yanlış olarak görüyorum. Bu yanlışlar nedeniyle başarısız olunmuştur. Taraftar olarak o konudaki eleştirilerimizi o dönemlerde yapmışızdır. İyi niyete rağmen alınan başarısız sonuçları, olumsuz tabloyu bir kenara atabiliriz. Kendi adıma konuşayım; Galatasaray'ın yönetilmesinde herhangi bir iyi niyet görmüyorum. Büyüyen hatalar ve yanlışlar silsilesi nedeniyle de şu anda istifa etmeleri gerektiğini düşünüyoruz.

Her olumsuz görüş bildirene mi demişim? Sorulan soruların cevaı orada varsa, niye tekrar tekrar aynı şeyi söyleyeyim? Okuyun anlayın;)

Galatasaray'ın geleceği için kemer sıktılar demişsin. Harcanan paralara bakınca hiç de öyle gözükmüyor. Futbol ve Basketbolda fatura sürekli teknik ekibe çıkarılıyor. Bu mu iyi yönetim?

ultrAslan'a laf etmemişmişiz. En ücra köşeye atmışmışız. Doğru, Metin Oktay forumundan öte ücra bir köşe yok bu forumda(!)

https://www.gscimbom.com/forum/metin-oktay-futbol-forumu/31527-ultraslan-sorunsali-tek-baslik.html

Kişisel olarak evet klüp yönetimini istemeyebilri ve başarısız bulabilirsiniz. Ama Galatasaray camiasının en önemli forumlarından birinin yöneticileri olarak sosyal sorumluluk altındasınız. Böyle bir başlık açacaksanız büyük bir konsensus olmalı. Kimse kişisel görüşüne bir şey demiyor. Ama başlıkta biz GScimbom olarak derseniz sanki bütün forum aynı görüşü paylaşıyor gibi bir durum ortaya çıkar. O zaman da istemeyen birçok insanın tepki göstermesi doğal.

Bu transfer döneminde Keita'nın ve Mehmet Topal'ın satılıp, Gio, Jo, Caner gibi adamların takımda tutulmaması kemer sıkmadır. Bunlardan sağlanan kaynaklarla da Cana, Pino ve Misimovic alınmıştır ki bu sezon transfere harcanan para neredeyse 0'dır.

Ultraslan sorunsalı isimli konunun da bu sorunsal bir kangren haline dönüştüğü için niçin bu konu gibi sabitlenmediğini de açıklarsan çok sevinirim.

Kişisel olarak evet klüp yönetimini istemeyebilri ve başarısız bulabilirsiniz. Ama Galatasaray camiasının en önemli forumlarından birinin yöneticileri olarak sosyal sorumluluk altındasınız. Böyle bir başlık açacaksanız büyük bir konsensus olmalı. Kimse kişisel görüşüne bir şey demiyor. Ama başlıkta biz GScimbom olarak derseniz sanki bütün forum aynı görüşü paylaşıyor gibi bir durum ortaya çıkar. O zaman da istemeyen birçok insanın tepki göstermesi doğal.

Bu transfer döneminde Keita'nın ve Mehmet Topal'ın satılıp, Gio, Jo, Caner gibi adamların takımda tutulmaması kemer sıkmadır. Bunlardan sağlanan kaynaklarla da Cana, Pino ve Misimovic alınmıştır ki bu sezon transfere harcanan para neredeyse 0'dır.

Ultraslan sorunsalı isimli konunun da bu sorunsal bir kangren haline dönüştüğü için niçin bu konu gibi sabitlenmediğini de açıklarsan çok sevinirim.

Zaten konsensusu gördüğümüz için böyle bir bildiriye gerek duyduk. Yıllardır yanlış harcamalar yapıp bu yıl kemer sıkılıyorsa yine eleştirilmesi gereken bir nokta vardır. Dediğim gibi, bu bildirinin sebebi biriken birçok şeyin olmasıdır.

Taraftar başlığına bir şeyler yazsaydın o konu üstlerde olurdu zaten. Niye sabitlemediniz gibi bir ithamı kabul etmem. Güncel ne varsa o konuşulur, o yukarıda olur.

Yönetimin istifasını istemek daha mı güncel yani? Yada hadi evet dedin diyelim, Ultraslan konusu hiç bu kadar güncel olmadı mı?

Yalan dediğin ne? Mustafa Yücedağ çıktı. Hani şu tercümesini beğenmediğimiz adam, dediki Rijkaard'ın istediği oyuncular alınmadı. Belki ilk tercihleri alınamamıştır ama en azıdan sorulmuştur Misimovic alınsın mı, Pino, Cana alınsın mı diye.

Rijkaard'ın 5 sene takımda durmasını isteyenlerdenim. Hatta gönderildiğinde annemizin liginde, annemizin kurallarıyla oynamaya devam yazdım. Ama kimse yönetimin Rijkaard'a destek vermediğini iddia edemez. Malesef başka çare kalmamıştı. Rijkaard'ın kovulduğu maçı hatırlayın. Maç sonrası burda adminler dahil futbolculara etmedikleri hakareti bırakmadılar. Orda böyle bir tasarrufu oldu yönetimin. Yalanla alakası yok. Şartlar değişti ona göre hareket edildi.

Soyut ihtimal demişsin. 55 bin kişilik stad soyut ihtimal mi? Görülmüyor mu sizin ordan?

Yıllarca tribünlerimiz eski açık falan diye adlandırılırken Pegasus, Ülker tribünü diye satılması soyut mu?

55 milyon dolarlık sponsorluk gelirinin 170 milyon dolara çıkması soyut mu?

Riva'da yıllar süren uğraş sonucu ruhsat alınması soyut mu?

Şirketlerin birleşmesi soyut mu?

Bu yönetim zamanında açılan 4 yurt dışı futbol okulu, Adnan Polat'ın bu sezon kurduğu scout ekibi soyut mu?

Klüp bankaların önünden geçemezken şimdi tek kalemde 70 milyon dolar kredi alabilmesi soyut mu?

İnomotolardan; Elano, Misimovic, Keita, Baros, Neill gibi adamlara terfi edilmesi soyut mu?

Ama diyeceksiniz ki sportif başarısızlık. Evet ama biri de çıkıp görsün artık sakatlıklardan belimizi doğrultamadık. İşte Queresma, işte Guti, işte Niyang ve diğerleri. Bu lig kasap dolu. Ve hakemlerimiz izin veriyor. Kadronuzu hakikaten kaliteli oyuncularla kurduğunuzda teker teker sakatlanıyorlar. Kalkıp da kadro derinliği demeyin bana. Barcelona bu kadar çok sayıda ve uzun süreli sakatlık yaşasa onlar da çöker.

Somut başarıları göremiyorsunuz çünkü Sportif Başarı'dan başka bir şeye bakmıyorsunuz.

Adnan Polat'ın ekonomik açıdan attığı adımları küçümsemiyorum, buna soyutta demedim. Sizin karşı çıktığınız kavramlar tamamen soyut ihtimallerden ibaret, bunu demek istiyorum.

Göremediğiniz, belki de görmek istemediğiniz bir şey var. Kulübün kurumsallaşması, şirket haline gelmesi; Adnan Polat ve yönetiminin sığınacağı bir liman halinde geldi. Her atılan adımlarda, şirketleri birleştirdik, stadı yaptık vs. masallarından sıkıldım açıkçası... Bu stat şu anda hizmete girmek üzereyse bu tamamen rahmetli Özhan Canaydın'ın karşılıksız mücadelesinden ortaya çıkmıştır. Aynı şekilde; zamanında kulübün kapısına kilit vurulmasını engellediği gibi... Başlığa attığım ilk yorumumda da belirtmiştim. Rijkaard'ın gönderilmesi, Mustafa Yücedağ'ın ya da herhangi bir üçüncü kişinin söylemlerini hiçte umursamıyorum. Benim gözüme çarpan, sayın Adnan Polat'ın milyonlar karşısında yalan söylemesi, şartlar ne olursa olsun; Rijkaard'ın arkasındayız demesinden ötürü hesap vermesini, istifa etmesini istedim. Bu olaylar olmadan önce, yani 1 ay önce de Adnan Polat'ın yönetimini tasvip etmediğimi ancak ondan daha iyisinin geleceğine garanti verilmediği sürece kalmasını da öne sürmüştüm. Ama bunu söylediğim zamanda; Adnan Polat gözümde "yalancı" değildi. Hataları olan, hatalarından ders almayan, basiretsiz bir başkandı. İşin içine; yalan, entrika karıştığı zaman babam dahi olsa gözünün yaşına bakmam.

Velhasıl kelam sizler; Adnan Polat yönetimindeki zihniyeti taşıyorsunuz. Onların politikasında oluşan herhangi bir açık, yazılan ve çizilen eleştirilere verilen cevaplar tamamen; "biz böyledik, bunu yaptık" şeklindedir. Bu tanımlayama kısaca; "ilizyon" yahut "kabullenilmiş dayanak" diyebiliriz.

Ben bu ilizyonistlerin perdenin arkasında nelerin sakladığını sorgulanmasını istiyorum. Haldun Üstünel'in neden konuşturulmadığını, Adnan Sezgin'in hala neden bu kulüpte olduğunu ve Adnan Polat'ın neye güvenerek milyonların karşısında; "şartlar ne olursa olsun Rijkaard'ın arkasındayız" dediğini açıklamasını, açıklanmasını istiyorum.

Yönetimin istifasını istemek daha mı güncel yani? Yada hadi evet dedin diyelim, Ultraslan konusu hiç bu kadar güncel olmadı mı?

İlk soru; bizim için öyle. İkincisi; güncel olduğunda zaten yukarılarda o konu.

konu başlamadan biter.Galatasarayda yönetim seçimle gelir,seçimle gider.bunu bilmeyenler öğrenmeli.

Yönetimin tek eksikliği sportif başarısızlıklardır. Rijkaardın gönderilmesi çok doğru bir hamle ama futbolun başınada iyi bir yönetici gerek.Kaliteli ve kalifiye yönetici olmalı.

hala finansal basari diye kandirin kendinizi

ayni hizlaa devam

zati muhterem anlatsin siz inanin

of be ne buyk isler yapti be

ama ne hikmetse futbolcularin taksitleri odenemiyor ve adam gibi transfer yapilamiyor elindekini birilerinee kakalamadan

dedigim gibi elindekilerini analiz edemeyen insanlara bu mustahaktir

turkiyede yonetimde isen hersey guzel diyip durursan herkeste guzek diye sevinir

bir allahin kuluda ama baskanim madem o kadar para gelecek hala niye metelige kursun atiyoruz demiyor

bu insanin ayrica stad icin yaptigi ise yarar hic bir hamle yoktur bunuda sokun kafaniza

isin celebiyi bile davasinda yanliz birakmistir gozumuzun onunde

bunu gorememenizin 3 ihtimali var

1- gozleriniz kapali

2- GS i burAdaki bazi insanlar gibi yakindan seyretmiyorsunuz

3- soyledikleriniz kendi dusunceleriniz degil

tüm üyeler aynı fikirde değil ama.nasıl 8bin kişiyi arkanıza alarak istifaya davet ettiniz

İlk soru; bizim için öyle. İkincisi; güncel olduğunda zaten yukarılarda o konu.

Bu bana hiç bir şey açıklamadı. Geçiştirmek amacıyla verilmiş bir cevap.

O zaman bunu da sabitlemeyin güncel olursa yukarıda durur.

Söylemek istediğim bu topic Galatasaray maç kaybetmediği sürece destek görmez. O yüzden burdaki 8000 insanın adını vererek bir görüş bildirmeyin. GSCimbom yönetiminin görüşüdür falan diyin.

Bu bana hiç bir şey açıklamadı. Geçiştirmek amacıyla verilmiş bir cevap.

O zaman bunu da sabitlemeyin güncel olursa yukarıda durur.

Söylemek istediğim bu topic Galatasaray maç kaybetmediği sürece destek görmez. O yüzden burdaki 8000 insanın adını vererek bir görüş bildirmeyin. GSCimbom yönetiminin görüşüdür falan diyin.

Forum yönetimi olarak izlediğimiz bir politikadır bu. Destek sağlamak amacıyla değil, böyle düşündüğümüz için açtık bu konuyu.

takımı karalamaya yönelik herşey var forumda şuan.Galatasaray futbolcuları takım satıyor deniyor.yönetimin istifa etmeyeceğeni ad ve soyadlarını bildikleri gibi biliyorlar ama istifaya davet ederek zarar vermek istiyorlar.ben böyle düşünüyorum.zarardan başka birşey değil.Galatasarayda yönetim seçimle gelir seçimle gider.bu hep böyle olmuştur.gerisi boştur

Galatasaray Spor Klübü Başkanının, eylem ve söylemlerindeki farklılıklardan memnun olanlara lafımız yok. Dikkat; cümlemde futbol lafı geçmiyor.

Görüşlerde konsensus esastır. Ben 8000 den biri değilim tarzı şovenistliklere de gerek yok.

Görüşüm, hemfikir olanlar için de geçerli. ;)

Çok güzel. Peki cümlelerde futbol lafı geçiyor ise istafayı istemenizin sebebi nedendir? 8000 kişi kim forum üyelerinden kastınız ise yokum doğrudur; ve görüşlerde konsersüs esas ise ve ben o 8000 kişiden biri değilim yani konsersüsünüzü bozuyorum dediğimde şovenist yani birduruma yada şeye aşırı bağlı olmuşmu oluyorum. Şovenizmden kastınız nedir?

Bence futbol takımının gidişatından dolayı başlatılmış kapanya/konudur. Bencede yanlıştır. Sebeplerimi sıraladım muhalefete muhalefet etmem sebebiyle şovenist oldum ve gerçekten üzüldüm. Ama dediğim gibi bana bu konun futbolla ilgili olduğunu ıspat etmesseniz size göre şovenit olmaya devam edeceğim.

tüm üyeler aynı fikirde değil ama.nasıl 8bin kişiyi arkanıza alarak istifaya davet ettiniz

Bir dahakine sizlere sorarız. 8000 de 8000 çoğunluğu ararız. Hatta görüşü karşıt olanlarla birebir müzakere eder, onlarla da hemfikir kalmaya çalışırız.

@Batu Han; konuyu başkalaştırmışsın. Tekil bir noktan varsa, sor yanıtlayayım.

@Mert Şerifoğlu; takıldın futbol konusu diye. Değil diyorum, öyle diyorsun. Futbol takımının başarısızlığına dem vursak bu bildiriyi geçen sezon sonu yada bu yılın ilk 2 haftasından sonra Avrupa Liginden elendikten sonra yapardık. Kelime oyunlarına da gerek yok, "katılmıyorum" deyip geçmek yerine "beni 8000 'e dahil edemezsiniz kardeşim" vurgusu yapmak şovenistliktir.

Arkadaşlar farkında değilsiniz ama tüm forumda neredeyse her mesajı okuyan bir ekiple görev başındayız. Kişisel görüşlerimizin bu olmasının ötesinde, tüm forumu okuyan kişiler olarak genel konsensusu bu doğrultuda görüyoruz. Bu konuda yanıldığımızı nasıl düşünebilirsiniz?

Biz maç odaklı olmadığımızı göstermek için konuyu maçtan sonra, skor ne olursa olsun diyerek açacağımızı duyurduk. Acaba Kadıköy 'den gelen puan genel konsensusta değişkenlik yaratmış olabilir mi diyorsunuz? İşte bunu yakıştırmam ben Galatasaray taraftarına.

Yönetimin sergilediği icraatler, 105 yıldır övündüğümüz değerlerle çelişiyor, örtüşmüyor, Galatasaray 'lılık duruşu darbe üstüne darbe alıyor. Bundan rahatsızlık duymayıp yönetimi desteklemek istiyorsanız, siz de açın bir blog, kendi deklarasyonunuzu yayınlayın.

Yalan söyleyen bir başkan istemiyorum. Yüzümüze baka baka dalga geçen yöneticiler istemiyorum. YÖNETİM İSTİFA.

Bugünkü Adnan Sezgin'i aklamak için yapılan program bile yeterlidir bu bildiriye.

Galatasaray kulübü küçük düşürülüyor arkadaşlar.

Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter diyoruz ya işte o asalete gölge düşüren bir yönetimimiz var.

Koskoca Galatasaray kulübü bir Adnan Sezgin'i aklamak için seferber olmuş durumda.

Diyelim ki Adnan Polat yarın istifa etti.. Peki ya sonra? Galatasaray'da oluşacak bir kaos ortamı mı istediğiniz? Eğer bunun oluşacağını düşünemiyorsanız zaten bişey demiyorum.. Ama düşünüyorsanız da bi formül söyleyin agalar ! Yıkıcı olmak, pozitif gelişmeleri unutmak kolaydır, kolaya kaçmayın...

Diyelim ki Adnan Polat yarın istifa etti.. Peki ya sonra? Galatasaray'da oluşacak bir kaos ortamı mı istediğiniz? Eğer bunun oluşacağını düşünemiyorsanız zaten bişey demiyorum.. Ama düşünüyorsanız da bi formül söyleyin agalar ! Yıkıcı olmak, pozitif gelişmeleri unutmak kolaydır, kolaya kaçmayın...

korkma

Futbolcuya dayalı sistemi destekleyen yönetimi destekliyorsan, desteklemeye devam et.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt