GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Diyelim ki Adnan Polat yarın istifa etti.. Peki ya sonra? Galatasaray'da oluşacak bir kaos ortamı mı istediğiniz? Eğer bunun oluşacağını düşünemiyorsanız zaten bişey demiyorum.. Ama düşünüyorsanız da bi formül söyleyin agalar ! Yıkıcı olmak, pozitif gelişmeleri unutmak kolaydır, kolaya kaçmayın...

Heralde bugün istifa edip yarın kongre yapılacak hali yok.

Denirki 1 ay sonra olağanüstü kongreye gidiyoruz.

İnan bana 1 ay sonra şu anda Adnan Polat ekibinden daha kötü bir yönetim çıkmaz ortaya.

Ayrıca Galatasaray büyükleri kulübe sahip çıkar merak etme.

Ne kaosu yahu :D Şu an kaostayız zaten

Diyelim ki Adnan Polat yarın istifa etti.. Peki ya sonra? Galatasaray'da oluşacak bir kaos ortamı mı istediğiniz? Eğer bunun oluşacağını düşünemiyorsanız zaten bişey demiyorum.. Ama düşünüyorsanız da bi formül söyleyin agalar ! Yıkıcı olmak, pozitif gelişmeleri unutmak kolaydır, kolaya kaçmayın...

Çıksınlar hemen alelade istifa etsinler demiyoruz, şahsen ben öyle demiyorum. Önce Aslantepe'yi açsınlar, daha sonra sezon sonu istifa etsinler.

Sezon ortasında da istifa etseler pek bir şey değişmeyecektir. Kaotik ortamlara alışığız, en büyüğünü geçen hafta atlattık, bunu daha kısa sürede atlatırız.

Böyle bir geleneğimiz olmalı. Başarısızlığın faturasını sadece teknik ekibe çıkarmak bizi fenerbahçeleştirir. Hep başarısız oluruz.

Her gelen başkan kendi TD 'siyle gelmeli. Adnan Polat başkan oldu mu, baktı geldiğinde Skibbe başarılı ben onunla devam edeceğim diyecek 2 yıl daha Skibbe kalacak takımda. Beğenmedi mi diyecek ki sezon sonu görüşelim, teşekkür edip Rijkaard 'ı getirecek sezon sonu 2 yıl onla devam.

İstikrar, alt yapıya yatırım ve geleceği düşünürek transfer yapmak ve en sonunda takım kurmak en kolay böyle yapılır. Her sene TD değiştirmek ile kısa süreli başarılar yaşanır, takımın yıllarca oynayacağı iskeleti kurulamaz.

Biz dedik diye yönetim olağanüstü kongre kararı almayacak.

Ama gidişattan rahatsızlığımızı başka türlü anlatamayız. Sessiz durunca başımıza neler geldiğini gördük, saf yerine konduk, uyutulduk, kandırıldık. Allah Galatasaray 'ı beterinden saklasın.

Ben işyerimde 1TL nin hesabını veririm, şirketimi zarar ettirsem, itibarını zedelesem, beni de o koltukta tutmazlar. Benden kaynaklı hatalarla böyle bir durum oluşmuşsa zaten ben de durmam. Bu da bir A.Ş. 'dir maddi manevi zarar etmektedir. Kötü yönetilmektedir. Parasal kaybı anlarım, geçmişi de böyleydi ve yürütülen projelerle ileride telafi edilebilir. Ama prestij kaybının telafisi yok.

Ör:

- Bundan sonra başkanımız çıkıp Teknik Direktörümüzün arkasındayım diyemeyecek hiçbir zaman,

- Diğer yöneticilerimizin demeçleri de hep acaba ile karşılanacak bundan sonra,

- Görevinde olduğu hergün görmeye devam edeceğiz Adnan Sezgin 'in bugüne dek başardıklarının! devamını,

- 5 sene sonra da hiddeseceğiz bu yıl transferler geciktirilerek Avrupa Liginden elenmemize çanak tutulmasını,

- 20 sene sonra da unutamayacağız Cemal Nalga olayını,

- Liste böyle uzar gider...

Tarih büyün bunları yazdı. Galatasaray ve Galatasaray 'lılık bundan yeterince zarar gördü.

Daha ne istiyorsunuz?

ben gsc admini olsaydım direk istifa demezdim.yönetim çeki düzen versin derdim biraz beklerdim messelam.tabi bu benım fikrim

ben gsc admini olsaydım direk istifa demezdim.yönetim çeki düzen versin derdim biraz beklerdim messelam.tabi bu benım fikrim

Rjkaard ile ne olursa olsun devam edilecek diyip Rjkaard ile yollarını ayıran yönetim mi kendine çeki düzen vericek ?

Korktuğumu nerden çıkarıyosun dayı ?

Futbolcuya dayalı sistemi destekleyen yönetimi destekliyorsan, desteklemeye devam et.

Cümleyi emin ol çözemedim kardeş...

Heralde bugün istifa edip yarın kongre yapılacak hali yok.

Denirki 1 ay sonra olağanüstü kongreye gidiyoruz.

İnan bana 1 ay sonra şu anda Adnan Polat ekibinden daha kötü bir yönetim çıkmaz ortaya.

Ayrıca Galatasaray büyükleri kulübe sahip çıkar merak etme.

Dikkatinizi çekerim hemen genel kurul çağrısı yapılıyor.. Ayrıca Biz de ortada kalırız demedik heralde.. Darbe sonrası da hükümetsiz kalmadı bu ülke ordu geçti başımıza.. Ülkeyi ne kadar geri götürdüğünü söylemeye gerek yok heralde..

Ne kaosu yahu :D Şu an kaostayız zaten

Adem arkadaşa da seninle birlikte yanıt vermiş olayım Onur; o en büyük kaosu atlattığımızdan söz ederken sen kaostayız diyosun, hanginiz kriter alıp cevap vereyim çözemedim bu yüzden..

Kaotik ortamlara alışığız, en büyüğünü geçen hafta atlattık.

Teknik direktörlükle başkanlık arasında burdan Şama kadar fark var hocam ;)

Böyle bir geleneğimiz olmalı. Başarısızlığın faturasını sadece teknik ekibe çıkarmak bizi fenerbahçeleştirir. Hep başarısız oluruz.

Rjkaard ile ne olursa olsun devam edilecek diyip Rjkaard ile yollarını ayıran yönetim mi kendine çeki düzen vericek ?

Rijkaarda yapılan zaten hiçbi şekilde savunulamaz adnan tvye çıkıp süslü cümleleriyle akıl çeler ancak.

belkide bu Galatasaray yönetimi konusunda yanlış olan önceden bildiri yayınlamamak olmuştur

Rijkaarda yapılan zaten hiçbi şekilde savunulamaz adnan tvye çıkıp süslü cümleleriyle akıl çeler ancak.

belkide bu Galatasaray yönetimi konusunda yanlış olan önceden bildiri yayınlamamak olmuştur

Haldun gitti, dertler bitti.

rijkaard'ın gitmesi yönetimin suçudur. ötesi berisi yok bence.

Daha iki hafta Arda olayı yüzünden Erman Toroğlu'na resmi siteden tepki veriliyor.

Bugün aynı Erman'ı Adnan Sezgin'i aklamak için GSTV'de kullanıyorsun.

Şimdi sorarım size bu yönetimi istifaya davet etmeyecez de kimi edecez ?

omurgasızlık tabiri can buluyor

Dinlemediyseniz Sezgini haber sitelerine düştü bi okuyun bakın; bu bildirinin Sezgin kısımlarına cevap niteliğinde ;)

Teknik direktörlükle başkanlık arasında fark olduğunu söylediğine göre ufkun baya genişmiş. Teşekkür ediyorum bizi de engin bilginden faydalandırdın.

Teknik direktörlükle başkanlık arasında fark olduğunu söylediğine göre ufkun baya genişmiş. Teşekkür ediyorum bizi de engin bilginden faydalandırdın.

Bazen bilindik şeyler es geçilir senin yaptığın gibi ;) Faturayı yönetime çıkarmanın getirdikleriyle teknik direktöre çıkarmanın getirdikleri arasındaki farkı algılamada sorun yaşıyorsan aydınlatmak toplumsal görevimiz.. Ne demek ;)

Bazen bilindik şeyler es geçilir senin yaptığın gibi ;) Faturayı yönetime çıkarmanın getirdikleriyle teknik direktöre çıkarmanın getirdikleri arasındaki farkı algılamada sorun yaşıyorsan aydınlatmak toplumsal görevimiz ne demek ;)

Anlattığım şeyin her yönetim için refleks olmasını, kulübün sportif açıdan daha başarılı olacağını içeren bir fikri nerenle nasıl anladın bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt