GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Sorun TD'de de değilmiş meğerse.Sırada kim var ?Gerçi bizim yönetim asma kesme listesinde son sırada olduğu için rahat. En kötü Hagi ,Tugay gider.

asil simdi kitleyelim bu konuyu mesaj yazilamasin

Durmak yok taraftarı kandırmaya devam. Günü kurtarmaya devam..

Adamlar geldiginden beri futbol olarak hep geriledik yahu... Son 10 haftaya sampiyonluktan kopmus olarak giriyoruz.

yeter adnan polat yeter

Şampiyon olsak bile bu yönetim gitmeli. Gözümüzün içine baka baka yalan söyleyen, kendi menfaatlerini düşünen adamlardan hayır gelmez.

İstemiyoruz seni Adnan Polat. Kandırma bu taraftarı daha fazla ve eğer gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini istiyorsan kalk artık o koltuktan.

Muhalifler daha neyi bekliyor, derhal imza toplanip kongreye gidilmeli

en son ne zaman şampiyonlar liginde mücadele ettiğimizi hatırlamıyorum

Adnan efendi Topladın beleşa oyuncuları bi tane forvet almadın hızlı oyuncular almadın iyi türk oyuncular almadın ihanet eden futbolcuları temizlemedin.al şu an bu durumdayız....adam gibi bütce koysan beleşe oyuncu almasan ama yok...Tarftar köle ticareti ya.biz körüz ya Adnan efendi..b,ze yuttur cana yı elanoyu aynı adamları almaktan başka ne biliyoruz

Hakaret Edicem Ona bile Acıyorum Yani :) Eğitim Düzeyiniz Ne ? Hiç mi Lafın Gelişi Mantığını Anlayamadınız ? 3-5 değilde 300-500 olsa ne farkeder 3000-5000 Olsa Ne Farkeder ? Siz Burda Ne kadar yırtınsanızda Adnan Polat Bilmicek Duymucak Bile..He Burdaki 300 kişiyi Alıp Tribünde İstifaya Davet Edersiniz Dicem de Orda Böyle Bağırırsanız Dayak Yersiniz :D

ultraslanın şerefini iki paralık eden ücretli zorbalar ve serseriler tribünlerde oldukça gerçek taraftar her zaman dayak yer doğru söylüyorsun. burda 300-500 kişi ile sesimizi duymazmış adnan polat e heralde sesimizi duyuracak makamda olsaydık duyurmadan ipini çekerdik. adnan polatı ve tayfasını destekleyenler tribünde tuttukları paralı serserilerden fazla değildir bunu böyle bilin...

Futbolcuya boyun eğen yönetim, futbolcusunu alır gider.

Kanat Atkaya'nin bugünkü yazisinin son cümlesi. Ne güzel de özetliyor durumumuzu.

Yönetim Istifa..!!

Başlık rica ediyorum sabite taşınsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt