GSCimbom Bildirisi: Adnan Polat Yönetimini İstifaya Davet Ediyoruz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: GSCimbom Bildirisi: Yönetimi İstifaya Davet Ediyoruz!

Umarım istifa ederler ama bence hayatta gitmezler bunlar

Hocam tribünler zaten Polat geldiğinden beri bomboş, booooooomboş hemde.

ultra var ya iste, ne isterlerse onu yapıyorlar rant var, oyun var, oyalama sevimsizlik taraftarlar dalga gecmek,ne ararsak var, istifa onurlu birinin son ismelidir, gene ceza yiyicez ama bunlarda onur yok demekki rantları var

Bu arada bazı karakterler yok kullandığım alette okurken işkence çeken arkadaslardan özür dilerim

ultra var ya iste, ne isterlerse onu yapıyorlar rant var, oyun var, oyalama sevimsizlik taraftarlar dalga gecmek,ne ararsak var, istifa onurlu birinin son ismelidir, gene ceza yiyicez ama bunlarda onur yok demekki rantları var

Rant var, gerçekten büyük bir rant var hemde ama bunu Ultraslan'ın tümüne mal etmemek lazım.

Gerçekten sadece Galatasaray aşkı ile grup içerisinde olan insanlar da var. Çok yakından tanıdığım sadece Galatasaray için orada olan insanlar var sadece Alpaslan abinin yaktığı meşalenin peşinden gidenler var.

Rant olayında Galatasaray'a, Ultraslan'a yakışmayan insanlar ihya ediliyor.

Rant var, gerçekten büyük bir rant var hemde ama bunu Ultraslan'ın tümüne mal etmemek lazım.

Gerçekten sadece Galatasaray aşkı ile grup içerisinde olan insanlar da var.

Rant olayın Galatasaray'a, Ultraslan'a yakışmayan insanlar ihya ediliyor.

Benim bahsettigim yönetim rantı , ultrasslanin rantı vardır içlerinde senin dediğin gibi bu renklere asık ınsanlarda vardır , benim kastettiğim bu kadar varlıklı adamlar bu kadar elestriye rağmen direniyorlarsa istifaya, çok büyük çıkarları var demektir, yoksa hepsi is adamı çekmezler bu kadar ağız kokusu

Galatasaray'ın aldığı her başarısız sonuç, Yönetime verilen en büyük ceza, atılan en güzel tokattır. Bu yönetim başta olduğu müddetçe, başarısızlık devam edecektir diye düşünüyorum. Bu yönetimi ısrarla başa getiren kongre üyelerinin, Galatasaray'dan ellerini çekmelerini talep ediyoruz..

Konu sabitten trabzon maçından önde düşürüldü.. Bu "Neden" ciler o zaman neredeydi?

Sezgin göreve devam ederse yada radikal önlemler alınmazsa tepkimiz daha ağır olacak.

GSCimbom Olarak artik bence bir Taraftar Gurubu olusturmaliyiz..!! Ultraslan ile olmayacak bu isler..!!

Abdullah abi böyle bir Calisma yokmu..?

Bi kaç kişiye bakıp konuyu sabitten düşürmek hataydı.

Şimdi istifa zamanı yönetim!

İstifa ediceklerini sanmıyorum ama, YÖNETİM İSTİFA !

yüzsüz bunlar gitmez

İstifa etmeleri bir kan değişikliği yaratacaktır, etkisi olur. Fakat istifa etmeyecekleri çok açık. Bizim tepkimizin bir amacı da farkındalık kazandırmak ve radikal kararlar alabilmelerini sağlamak. Yine bildiklerini okuyacaklardır ya, neyse...

Er ya da geç defolacaklar.

Onlarda bu erdemi gösterecek 'adamlık' olsaydı bu halde olmazdık zaten..

Bu gece bitsin artık şu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt