GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Geldim geldim :D O zaman Sevinç pastanesi önünde buluşuruz. Buluşma saati yine aynı ;)

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Alsancakta klasik buluşma yeridir sevinç pastanesini kime sorsan gösterir. :D Kıbrıs Şehitleri Caddesinin başında hemen.

Alsancakta klasik buluşma yeridir sevinç pastanesini kime sorsan gösterir. :D Kıbrıs Şehitleri Caddesinin başında hemen.

Saat yine aynı mı?14:30'da imza var GS Stor'da.Bir değişiklik olacak her halde...

Olabilir.Buluşunca store gideriz her halde değil mi?Ya da başka bir porgram var mı bilmiyorum?Bu arada pankart çalışması falan var mı?Ve ya başka bir hazırlık.Eğer arkadaşlar için sakıncası yoksa Filistinle ilgili bir çalışma yapılabilir.Yarın 15:30 da takımı karşılama varmış.Ultraslan İzmir organize ediyor sanırım. Katılım olacak mı?

Olabilir.Buluşunca store gideriz her halde değil mi?Ya da başka bir porgram var mı bilmiyorum?Bu arada pankart çalışması falan var mı?Ve ya başka bir hazırlık.Eğer arkadaşlar için sakıncası yoksa Filistinle ilgili bir çalışma yapılabilir.Yarın 15:30 da takımı karşılama varmış.Ultraslan İzmir organize ediyor sanırım. Katılım olacak mı?

Kardeş takımı karşılamak gibi bir programımız yok ama isteyen Ultraslan ile gidebilir. Pankart gibi bir çalışmamız da yok yani ekstra bir masrafa girebileceğimi hiç sanmıyorum.

Buluştuktan sonra Store'a gideriz ardından da stada geçer biletlerimizi alırız. Sonra da oralarda bir yerde yemeğimizi yer maç saatini bekleriz.

hobaaaaa çoşmuş burası be 2 gündür pc'yi açamadım katılan var giden var bilet fiyatlarına baktım o kapalının fiyatı ne öyle yahu 90 TL yuh anasını satayım alt tarafı kupa maçı uefa kupası değil ya açık tribün bizi bekliyor arkadaşlar emre abi fotoğraf makinası varsa kimsede acaba

emre abi msn ni özelden atarmısın caner sende kardeşim bi zahmet

Malesef gidemem Caner :(

okulum dolayısıyla buluşmaya gelemeyecegim ama maça gitcem acaba stadta olay olur mu diye çekiniyorum ?

buluşma yeri tam olarak nere ve saat kaçta bu arada kavga fln çıkcağını sanmıyorun ztn altaylı az olur

Bundan önce manisa, diyarbakır, Karşıyaka ve H.Berlin hazırlık maçına gittim. Toplam 4 maça gittim ve en ufak bir olay yaşandığını görmedim. Zaten Altay taraftarı az olucak karşıdan bağırırlar işte o kadar.

Geri
Üst Alt