GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

bu maçta statda büyük olasılıkla biz daha fazla alucaz bileti kale arkasımı acıktanmı yoksa kapalıdanmı alıcaz fiyatlara baktım kapalıyı abartmışlar

yeni üyesin aramıza hoşgeldin bu birincisi

kale arkasından izleyeceğime hiç izlemem daha iyi kapalıyada para dayanmaz bu durumda açıktan izleyecez buda ikincisi

sendemi geleceksin:confused:

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

statda üstünlük bizde olucağına inanıyorum ama bişey sorucam hep beraber bileti nerden alıcaz kale arkası:10 tl açık:30 kapalı:90 bilet fiyatları acıklandı bnce açıktan alalım hem bütceye hemde yer olarak iyi

statda üstünlük bizde olucağına inanıyorum ama bişey sorucam hep beraber bileti nerden alıcaz kale arkası:10 tl açık:30 kapalı:90 bilet fiyatları acıklandı bnce açıktan alalım hem bütceye hemde yer olarak iyi

evet mantıklısı o zaten ilk sayfayı okursan istediğin bilgilere ulaşmış olacaksın

ewet bende gelicem açıktan alcağımıza mutlu oldum para ztn ona yetiyo:D

Berk şimdi sana bir kaç soru soracam

1-)kaç yaşındasın?

2-)ilk sayfayı okuduysan bizim buluşma saat 14:30 da onamı geleceksin yoksa daha sonramı?

caner yıldız oyuncularımızan gelen varmı acaba

Biz arkadaşla gidicezde.Maç günü 6 gibi filan orda olsam bilet bulabilirim değilmi?

ben altay bölümünde izlicem:(30 ytl şuan kasar beni.maaşıda almadık daha.1 aydır evdeyiz.dayak yesekte altay tarafında izlicem

biletler maç günü mü satışa çıkcak ? yoksa şuan satılıyor mu ?

ben altay bölümünde izlicem:(30 ytl şuan kasar beni.maaşıda almadık daha.1 aydır evdeyiz.dayak yesekte altay tarafında izlicem

beyler sayımız 4 e düştü

4 kişiden 2 side kesin değil

Gelcem kardeşim ama biraz geç olabilir saati tam söyleyemiyorum.Hatta biraz kalabalık da gelebilirim.Umarım sakıncası yoktur.Yeriniz vardır:D

var bi 35.000 kişilik

heralde sen 14:30 daki buluşmaya gelemeyeceksin?

14.30'daki buluşmaya gelcem inşallah.Şu an bir aksilik yok gibi.Yarım saat gecikebilirim.

Aydın abi sen yeterki gelde biz seni 1 saat bile bekleriz

sen bana özelden cep numaranı atabilirmisin?haberleşiriz:)

Geri
Üst Alt