GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Duruma göre caner geleceği saatlerde bilet bulmanın zor olacağını sanmıyorum ama biz arada bakıp durum değerlendirmesi yapıcaz ve olaki gecikirse biletini alıcaz. Yani telefonla haberleşicez sürekli olay bu ;)

numaralar bende:D:D:D

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

Evet gelecek tüm arkadaşlar haberleşmenin sağlanabilmesi açısından telefonlarınızı Caner arkadaşıma özelden gönderirseniz maç günü hiç bir problem yaşamayız.

caner abi ben gnderdim numaarayı sen msj atarsın herlde bana

eet 6 :30 gibi .bişi dicem sizlere sizlerin arasındayım ve değer verildiğimi grmek beni çok duygulandırıyo

Öncelikle Barış aramıza hoşgeldin:)

Bak bu altdaki linkde 15.Fanzimimiz var içinde de GSCimbom kuruluşu,amaçları ve hedeflerini yazan yazıyıda bulacaksın;)

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-medya-forumu/1825-gscimbom-fanzin-15sayi.html

Organizasyona gelince Sevgili Emre ve Caner arkadaşlarımız İzmirdeki temsilcilerimiz:)

Bu arkadaşlar sayesinde bu güzel organizasyonların yapılması bizi müthiş sevindiriyor.Eğer sizlerde bu organizasyonlara katılımda bulunduğunda bizler inanılmaz bi sevinç duyuyoruz.

Bak bu aşşağıda linkde de yakın bi zaman içerisinde yapılmış organizasyon yer alıyor İzmir'de:)

https://www.gscimbom.com/forum/izmi...t-arkadaslarimiza-sonsuz-tesekkur-ederiz.html

Kısaca özetlemek istersek amacımız ve cabamızın adı Galatasaray.Ve GALATASARAY'ımızın internetteki kalesi olarak gördüğümüz GSCimbom bunu yaşama ve yaşatma heyecanına sizler gibi değerli arkadaşlarımızın organizasyonlarla katılımmı ve forumdaki paylaşımlarıyla süslüyebilmek en mutlu ve en güzel göstergesi olarak görüyoruz:)

Saygılar...

şimdi gelenleri açıklıyorum

Uğur Doğan

Ömert Faruk Kaymak

bu iki kişi beraber gelecekler Uğurun numarası bende var

Murat Altun

Emre Göksüner

Barış Erenler

Caner Bayrak

demin 5 kişiyiz demiştim yanlış söylemişim kendimi saymayı unutmuşum

şimdi gelenleri açıklıyorum

Uğur Doğan

Ömert Faruk Kaymak

bu iki kişi beraber gelecekler Uğurun numarası bende var

Murat Altun

Emre Göksüner

Barış Erenler

Caner Bayrak

demin 5 kişiyiz demiştim yanlış söylemişim kendimi saymayı unutmuşum

Maça gelmeyi unutmada önemli değil. :D :p

bide babam var ha onu da söliyim :D

abi benim biletler 2 tanne olsun :D

:d abi size yük olmak istemiyom şimdi siz bileti aldınız diyelim bana nerde verceksiniz

barıs bence sız daha erken gelmeye bakın stada

abi 3.45 te okuldan çıkıom burdan çıkmamz 4 ü 4 15 bulur yol 2 saat hesap edin işter :d ee siz stadda olcanız nasıl verceniz

abi 3.45 te okuldan çıkıom burdan çıkmamz 4 ü 4 15 bulur yol 2 saat hesap edin işter :d ee siz stadda olcanız nasıl verceniz

1 günlüğüne okulu asamazmısın

bak ders programına önemli bir ders yoksa galatasaray için ek

eğer evdekiler izin vermem derse dersin zaten gs 40 yılda bir geliyo diye

abi ben ekmeye çoktan razıyım ama babam hayatta ekmeme izin vermez :D

abi ben ekmeye çoktan razıyım ama babam hayatta ekmeme izin vermez :D

yalvaracaksın gerekirse kaçacaksın ama bit yolunu bulacaksın 3 gün var babana yalvar notların iyise bunu koz olarak kullan ne yap ne et okulu ek

bende nasıl örnek oluyorum ama

babanla geleceksin demi

eet babamla abi hayatta ek demez babam ama bi sorıyım genede :D

Geri
Üst Alt