GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

burdaki tayfa açıktan mı bilet alcak ?

Benim önerim açıktan almak ama zaten beraber gidicez biletleride almaya o bakımdan kararlaştırırız. Kale arkasından İzmir Atatürk stadında maç izlemenin tadı yok tribünler zaten çok uzak birde kale arkası olunca kötü oluyor.

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

stad sorumlusu bizim tanıdık acaba başkanın yanında mı izlesem maçı :D

Gelecek arkadaşlar özelden bana kendilerine ulaşabileceğim cep telefonu numarası,msn adresi gibi bilgileri gönderirlerse iyi olur:)

bakıyorum icraatlara devam he helal olsun valla caner arı gibi zaten:D

9 kişi yazdığına bakmayın şuan numarasını gönderenleri sayarsak 5 kişiyiz.

gelırsem bı gun once bıldırırım ben su an zor gorunuyor ne yazık kı ıs dolayısıyla ayarlamaya calısacagım

Umarım ayarlayabilirsin kolay gelsin.

emre abi bu organizasyon yüzünden caner sınavlarından kırık not alabilir:pçocuk ne zaman baksan konuya sürekli mesaj yazıyor:Dşu maç günü gelsede Allahın izniyle ağız tadıyla izlesek:)

ha bu arada bilet fiyatları belli oldu mu?

emre abi bu organizasyon yüzünden caner sınavlarından kırık not alabilir:pçocuk ne zaman baksan konuya sürekli mesaj yazıyor:Dşu maç günü gelsede Allahın izniyle ağız tadıyla izlesek:)

bu hafta zaten yazılı haftası 5 yazılı var

Perşembe günü maç var cuma günü inkilap yazılısı:(

52621674xy8ic5.jpg

kale arkası 20 acık 35

en fazla olacak ucretler bunlar.

bende geliyorumm MAÇA oleyyy :D. Ben Aydın da oturuyorumm bende gelcem 9. maçım olcak allah izin verirse sizlerle görüşmek üzere.Şimdi bi sorum olacak:biz burdan 4 giibi çıksak 6:30 da izmirde oluruz maça 1.5 saat kalıo bilet bulabilir dimi açıktan?:D stad zaten 65.000 sanırım. geçen karşıyaka maçında çok boşluk vardı açıkta.

bende geliyorumm MAÇA oleyyy :D. Ben Aydın da oturuyorumm bende gelcem 9. maçım olcak allah izin verirse sizlerle görüşmek üzere.Şimdi bi sorum olacak:biz burdan 4 giibi çıksak 6:30 da izmirde oluruz maça 1.5 saat kalıo bilet bulabilir dimi açıktan?:D stad zaten 65.000 sanırım. geçen karşıyaka maçında çok boşluk vardı açıkta.

öncelikle sitemize hoşgeldin:)

konunun birinci sayfasını okursan daha geniş bilgilere sahip olacaksın;)

ok kusura bakmayın heycanlanıom maç lafıını duyunca cuma günü 2 tane yazılım var ama olsun değer cimboma.

bekler bizi kupalar nice şampiyonluklar haydi bastır şanlı galatasaray

ok kusura bakmayın heycanlanıom maç lafıını duyunca cuma günü 2 tane yazılım var ama olsun değer cimboma.

bekler bizi kupalar nice şampiyonluklar haydi bastır şanlı galatasaray

eeeeeeeeee napıyosun şimdi:confused:

geliyorumm maça

Geri
Üst Alt