GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray |Yapıldı Gelen Arkadaşlarımıza TEŞEKKÜR EDERİZ

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

caner gelirmi acaba ya.yemin ederim lincoln için gelcem.yoksa biliyom yedek ağırlıklı kadro çıkcağını.yoksa evde lig tvde var hep görüyoz lincolnü ama şu adamı izmire bi izlettirsinler ya

Cevap: GSCimbom Buluşma | Altay - Galatasaray | 8 Ocak Perşembe | 14:30 | GStore Önü

caner gelirmi acaba ya.yemin ederim lincoln için gelcem.yoksa biliyom yedek ağırlıklı kadro çıkcağını.yoksa evde lig tvde var hep görüyoz lincolnü ama şu adamı izmire bi izlettirsinler ya

umarım gelir sen kaç yaşındasın:confused:

23 caner sen?

17 Uğur abi

hımm ok inş görüşürüz caner stadta.bu hafta başında telefon numaranı alırım senin.birbirimizi hemen buluruz.bu arada gs taraftarına ne kadar bilet verirler

hımm ok inş görüşürüz caner stadta.bu hafta başında telefon numaranı alırım senin.birbirimizi hemen buluruz.bu arada gs taraftarına ne kadar bilet verirler

şimdi Altay bu maça puan olarak falan önem vermiyor Altayın tek amacı çok seyirci çok para:D

senin gibi stadta buluşacağımız çok kişi var Uğur abi herkez bizim gibi işsiz güçsüz değil çalışanlar var okulu olanlar var onlarlada stadta buluşacaz:)

tamam caner.biz o gün çalışırsak stada gelcez direk.uyuruz öğlensonuna doğru kalkarız.stadda oluruz

tamam caner.biz o gün çalışırsak stada gelcez direk.uyuruz öğlensonuna doğru kalkarız.stadda oluruz

tamam Uğur abi istersen saat 5 gibi falanda buluşabiliriz

maç günü yaklaşıncadaha ayrıntılı konuşuruz;)

tamam olur saat 5 çok uygun olur bizim için.yalnız şu var saat 5 te orda olursak sıra filan olurmu acaba.biley kalırda çok sıra olur tahminim

tamam olur saat 5 çok uygun olur bizim için.yalnız şu var saat 5 te orda olursak sıra filan olurmu acaba.biley kalırda çok sıra olur tahminim

işte sorunda o olmazsa buluşma saatini biraaz geçe çekebiliriz arz-talep meselesi bunlar tarih yaklaştıkça dahada kesinlşecektir olmazsa sizin biletlerinizi bizde alırız;)

tamam caner.maç günü yaklaşsın.birbirmizin tellerini alırız.orda buluşuruz.siz oraya vardığınızda bi ararsın.eğer bilet bulmama gibi durum olursa sen alırsın biz sana parasını veririz.eğer öyle bir durum olmazsa orda buluşup hep beraber alırız arkadaşım:)

İzmir toplam kaç kişi oldunuz:)

Hedef 15 kişi:)

9 olduk Mustafa Abi durmadan çalışıyorum gördüğüm bütün izmirlilere mesaj atıyorum

daha cevap beklediklerimiz ve geleceği tam kesin olmayanlarda var

Valla helal olsun.Bu hızla hedef sayıda geçilecek inşallah Caner:)

Bir hafta var daha:)

9 olduk Mustafa Abi durmadan çalışıyorum gördüğüm bütün izmirlilere mesaj atıyorum

daha cevap beklediklerimiz ve geleceği tam kesin olmayanlarda var

çocuk yedi bitirdi kendini artık:)15ten fazla olur heralde helal sana caner

:Dabicim yalanmı ya 2 gündür pc'yi açamadım mesajlara bakıyordum heralde dedim sitedeki bütün izmirlileri toplamış bu:p

:Dabicim yalanmı ya 2 gündür pc'yi açamadım mesajlara bakıyordum heralde dedim sitedeki bütün izmirlileri toplamış bu:p

yok ya öyle olsa 50 kişi oluruz bir şey yapmıyorum forumda gezerken gördüğüm izmirlilere konunun linkini atıyorum onlardanda hemen cevap geliyor zaten:D;)

yok ya öyle olsa 50 kişi oluruz bir şey yapmıyorum forumda gezerken gördüğüm izmirlilere konunun linkini atıyorum onlardanda hemen cevap geliyor zaten:D;)

daha ne yapacaksın adreslerini isteyip evden mi toplayacaksın milleti:D:cool:

Geri
Üst Alt