GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devletin kendi eliyle teşviği de özel marketin raf fiyatının %5 aşağısına oluyor zaten. Devletin makul seviyeye indiremediği yerde ortadirek girişimcinin fiyatlarda devrim yapması da beklenemez. Doların zayıflamasından ziyade bizim paramız değerlenmediği müddetçe halkımız hak ettiği kuru ekmeğe tamah etmeye devam edecektir.
bizim paramız nasıl değerlenecek üretim mi var gökten maden mi yağacak yer altından petrol mü fışkıracak

işte gerçek bir döviz yatırımcısı ben de döviz almam fazla kar getirmiyorlar bana göre bir miktar emtia bir miktar yerli ve yabancı hisse en güzeli

Benim durum farklı biraz sterlin cinsinden bir is görüştük bu yaza belli olacak anlastigimizda 10.30 Du sterlin ben o şekilde kabullenmiştim zaten elimde TL olsa şu an full alırdım düşmesine bakmadan

bizim paramız nasıl değerlenecek üretim mi var gökten maden mi yağacak yer altından petrol mü fışkıracak

Değerlenmeyecek. Yeraltından petrol de çıksa hammaddeyi satıp başkasına işletecekler zaten. Sadece kendi için yaşayan iktidar, sadece kendi kadarını mutlu eder. Ekmeğin bile temelini ithal ettiğimiz ortamda yüksek faizden eriyen doların Türkiye'yi stabil bir ekonomiye yönlendirmesi beklenemez.

Faizler Mart'tan sonra düşmeye başlar. Ona göre pozisyon alın derim.
Kendi ağızlarıyla söylediler ya bu yıl uzunca bir süre faiz indirimi zor gözüküyor dediler ama bugün dediklerini yarın unuttukları için her an her şey olabilir tabii ki belli olmaz bir anda u dönüşü yapabilirler her şey beklenir çoğu zaman dediklerinin tam tersini yaptılar

coin işi yatırım değil kimseyi zengin yapmaz iddia oynar gibi oynamak lazım nasıl ki bir maça her şeyini basmıyorsan bir coine de yüklü girmeyeceksin ufak ufak vur kaç taktiği küçük karlarla zevk alacaksın kaybetmekten korkmayacağın parayla gireceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt