- 4 Ağustos 2009
- 92.035
- 74.039
- 5.358
Mahkemede hakime anlatirsin ytd kullandim diye.Her daim ytd kısaltması kullanmışımdır.Geçmiş olsun rengim...Borsada çarptığın yüzbinlerce liraya sayarsın artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mahkemede hakime anlatirsin ytd kullandim diye.Her daim ytd kısaltması kullanmışımdır.Geçmiş olsun rengim...Borsada çarptığın yüzbinlerce liraya sayarsın artık
bizim paramız nasıl değerlenecek üretim mi var gökten maden mi yağacak yer altından petrol mü fışkıracakDevletin kendi eliyle teşviği de özel marketin raf fiyatının %5 aşağısına oluyor zaten. Devletin makul seviyeye indiremediği yerde ortadirek girişimcinin fiyatlarda devrim yapması da beklenemez. Doların zayıflamasından ziyade bizim paramız değerlenmediği müddetçe halkımız hak ettiği kuru ekmeğe tamah etmeye devam edecektir.
eylül muhtemelen
işte gerçek bir döviz yatırımcısı ben de döviz almam fazla kar getirmiyorlar bana göre bir miktar emtia bir miktar yerli ve yabancı hisse en güzeli
bizim paramız nasıl değerlenecek üretim mi var gökten maden mi yağacak yer altından petrol mü fışkıracak

Kendi ağızlarıyla söylediler ya bu yıl uzunca bir süre faiz indirimi zor gözüküyor dediler ama bugün dediklerini yarın unuttukları için her an her şey olabilir tabii ki belli olmaz bir anda u dönüşü yapabilirler her şey beklenir çoğu zaman dediklerinin tam tersini yaptılarFaizler Mart'tan sonra düşmeye başlar. Ona göre pozisyon alın derim.
@Murat Kara rengim de tuzağa düşmüş.O değil de Elon herkes doge aldı deyip düşürmüş![]()
@Murat Kara rengim de tuzağa düşmüş.
Imkansız.
Ben sen miyim olmCoin işine girdin he?Bir kaç gündür yaşanan düşüşün nedeni belli oldu.
3,5 ayda ki değişim.
USD: 6,94
EUR: 8,43
Gram Altın: 407
Çeyrek: 667
Yarım: 1335
Tam: 2643
XU100: 1556
1 yıl önce 6ydı deli gibi dolar arz edildi dolar endeksi %10 düştü, faiz %17 oldu ama dolar 7.