- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.227
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dogru demis, aynen devam boyle..
Bi neslin anası ağladı hayatları çalındıBu forumda siyaset hiç konuşmadım konuşmamaya çalıştım hep. Hatta bu tartışma konularına izin bile almadım yazmayım diye çünkü burada renktaşlarım ile sadece futbol konuşalım üzülelim sevinelim kimseyide kırmayım dedim hep. Ama olay öyle bir yere geldiki yani inanılmaz hakaten.. yüksek ihtimal bir erken seçime gideceğiz ve bu seçim Bu ülkenin son şansı olacak gibi..Çok şeyler diyesim var ama neyse sadece şunu deyim bi neslin geleceği yok oldu bu ülkede!!
Devlet kredilere, kura, faize, vergilere, fiyat kontrollerine, asgari ücret, ithalat-ihracat, piyasa yapısına ve davranışına direk müdahale. Tekel yani(monopol). Serbest piyasaya bir nevi darbe. Öyle bir şey olursa ilk yapacakları dolar alış-satışına müdahale.O ne demek?
Yüzde 30-35 oyları diyolar hala ic anadolu karadeniz memleketi satsada akp den vazgecmez
gömün abi şunları sandığa
Saçma bişi yahuYüzde 30-35 oyları diyolar hala ic anadolu karadeniz memleketi satsada akp den vazgecmez
Medyanın bunların elinde olması çok kötü
gömün abi şunları sandığa
Yol yabdi, alinlari secdeye degiyor, rabia falan fisman...Yüzde 30-35 oyları diyolar hala ic anadolu karadeniz memleketi satsada akp den vazgecmez
Aynen malesef bunların bıraktıgı yıkım kolay kolay düzelmez arkadan gelcek olan iktidarın işide zorYol yabdi, alinlari secdeye degiyor, rabia falan fisman...
O da benzer cizgide olur, muhafazakar sag parti, 60 kusur yildir ya sag liberal yada bu tip bir parti basta zaten. Bugunler, o gunlerin sonucu, arada bir garibim Ecevit vardi iste o da koalisyon yada kisitli sandalye ile. Simdi daha kotusu, mutlak baskanlik sistemi. Hooop, TCMB baskani alasagi, hoop MSB baskani yer degistir, rektorlerle oyna, Anayasa Mahkemesine gece yarisi atama yap. Ama yol yabdi.Aynen malesef bunların bıraktıgı yıkım kolay kolay düzelmez arkadan gelcek olan iktidarın işide zor