GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen son noktaya kadar müdahale etmeyecekler ve insanlar dolar,euro,altın,gümüş almaya devam edecek. Son noktaya geldikleri an bir anda mevcut rezervi bozdurup piyasayı düşürmeye çalışacaklar böylece çok yüksekten döviz ve altın alanlar panik satışı yapacak hem onları zarar ettirecekler hem de piyasada döviz bolluğu sağlamaya çalışacaklar.

Screenshot_2020-08-06-20-01-08-999_com.android.chrome.webp

Halkbank 0 evlerde 180 ay vadede faiz oranını guncellemis...

Muhtemelen son noktaya kadar müdahale etmeyecekler ve insanlar dolar,euro,altın,gümüş almaya devam edecek. Son noktaya geldikleri an bir anda mevcut rezervi bozdurup piyasayı düşürmeye çalışacaklar böylece çok yüksekten döviz ve altın alanlar panik satışı yapacak hem onları zarar ettirecekler hem de piyasada döviz bolluğu sağlamaya çalışacaklar.
Evet coşkunun zirve olduğu noktada müdahale ediyorlar.

Borsa 120 bindi, Erdoğan yeni şu kadar yatırımcımız geldi, hisse alın dedi çat 104 bine düştü.

iyide üstat iktidar faiz artirimina karsi bir politika sergilemekte nasil düssun dolar
Dusecegini kim soyledi ki senin paran olsa su ortamda tl de tutarmisin ben tutmam kimse tutmaz herkes doviz alirken doviz tabi ki dusmez merkez bankasinin mudahele edecek rezervide yok araplardan dolar bulup sokamazlarsa dolar asla dusmez

Haberlere düşmemiş ama Vakıf ve Halkbankasına başvuru yapan bir tanıdık vardı bize yazı geldi oranlar 0,87 oldu dediler şimdi halkbank sitesine baktım 120 aya kadar 0,87 görünüyor orda da , yarın düşer haberlere.
Halk direk 99 yaptı galiba.

0 evleri bir anda o kadar yukarı çektilerse garip olmuş.

Gavurların tepeden döviz satıp beleş seviyesine gelen hisseleri toplama zamanı. Pandemi döneminin bile altına gelen hisseler var. Örn. Akbank.

Gavurların tepeden döviz satıp beleş seviyesine gelen hisseleri toplama zamanı. Pandemi döneminin bile altına gelen hisseler var. Örn. Akbank.
Sevgili kankam endeksin 120yi geçmeme sebebi o zaten, bankalar hiç yükselmedi neredeyse. Aselsanla falan çektiler yukarı, Aselsan ve Kozalaklar da salınca tutacak hisse kalmadı.

Döviz bazında aşırı ucuz kaldı, 250 bin falan olması lazm endeksinki eski günlerine dönsün. Dolar 2.80 falanken 86000 görmüştü.

EevVBZWWkAE5kSz

Sevgili kankam endeksin 120yi geçmeme sebebi o zaten, bankalar hiç yükselmedi neredeyse. Aselsanla falan çektiler yukarı, Aselsan ve Kozalaklar da salınca tutacak hisse kalmadı.

Döviz bazında aşırı ucuz kaldı, 250 bin falan olması lazm endeksinki eski günlerine dönsün. Dolar 2.80 falanken 86000 görmüştü.

Ya yukariya bizimkiler şişirdi zaten. Bir gün gyolarla bir gün havayollariyla bir gün aselsan obur gün siseler vs. Ama hisseler su anda çok ucuz ben yabancilarin bu fırsatı degerlendireceklerini dusunuyorum. Oradan benim de mallanmam lazim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt