GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimin aklıyla alay ediyorlar ben anlamıyorum. Zaten adamlara oy vermeyenler neyin ne olduğunu görüp biliyor, verenler de yolsuzluğu, hırsızlığı bile sineye çekmiş, gözüne perde inmiş bir kitle. Ekonomi düşmüş taşmış umurlarında mı, evine beyaz ata ekmeğinde 2 tane girsin her akşam yeter. Hiçbir şey yapamazlarsa Göbeklitepe'yi cami yapıp Irak turizmine açarlar. Boş boş konuşmalar, şu yönetimle bile %40 oy görüyorsun zaten, gören de icraatlarıyla koltukta oturuyorlar sanacak.

Ataputçu nankör cehabeliler yine başlık altında toplanmışlar :asd:

tumblr_oixn5tKF4D1ujmvy2o1_400.jpg

2002 de evlerde vantilatör bile çok azdı.

şimdi her evde neredeyse klima var, serin serin reyzi izliyoruz
Kardeşim biz 2002'den önce gıdalarımızı mahzenlerde saklardık, buzdolabı neyim bilmezdik. Reyiz geldi hızır gibi yetişti hamdolsun evimize buzdolabı girdi hem de no frost. Cehabeliler işte hep nankördü öyle de kalacaklar. Büyük resmi göremiyorlar.

Kardeşim biz 2002'den önce gıdalarımızı mahzenlerde saklardık, buzdolabı neyim bilmezdik. Reyiz geldi hızır gibi yetişti hamdolsun evimize buzdolabı girdi hem de no frost. Cehabeliler işte hep nankördü öyle de kalacaklar. Büyük resmi göremiyorlar.
hatırlıyorum o zamanlar alaturka tuvaletlere sıçardık abi.

şimdi öyle mi, akıllı klozetler var evde. üstelik sıcak suyla taharet aldırıyor

Dili sürçmüştür, 105 milyondur o.

hatırlıyorum o zamanlar alaturka tuvaletlere sıçardık abi.

şimdi öyle mi, akıllı klozetler var evde. üstelik sıcak suyla taharet aldırıyor
He ya kardeşim ne zor zamanlardı hakikaten. Affedersin hacet eyler iken üzerimize sıçratır sonra da abdest yenilemek zorunda kalırdık tövbe bismillah.

Sıcak suyun yanında bendeki akıllı klozette platinden ehli sünnet mümin eli yapmışlar kardeşim elini kullanmak zorunda dahi kalmıyorsun. Innovation nelere kadir my god the yarabbil alemin.

Suan merkez bankasi para basiyor mu ? Oyle bir bilgi var mi

Reyis borsayı iyi toparladı. -4ten +1e geldi. Helal olsun.

Iyi bari euro 8.50 ye gerilemiş. Hadi sevinelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt