Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 42.443
- 37.101
- 2.773
babacan geliyor dertliler deva buluyor diyor üstad @Murat Saylak
admirim doğru mu @Keramettin TANRIVERDİ
admirim doğru mu @Keramettin TANRIVERDİ
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Suan merkez bankasi para basiyor mu ? Oyle bir bilgi var mi
hey masallah para neden degersiz simdi anladim xd biraz geride kalmisim.yılbaşından beri 100 milyar tl para basılmış.
Tüm dünya para basıyor.Suan merkez bankasi para basiyor mu ? Oyle bir bilgi var mi
Konuşmasa yüzde 3 artıdaydı şu an.Reyis borsayı iyi toparladı. -4ten +1e geldi. Helal olsun.
turkiye kadar kotu durumda olmayan ulkelerde bu kadar bastigini dusunmuyorum ama oyle miTüm dünya para basıyor.
Billur mu geçiyorsun Amerika hayvan gibi para bastı. Ons altın niye bu kadar yükseldi sanıyorsun.turkiye kadar kotu durumda olmayan ulkelerde bu kadar bastigini dusunmuyorum ama oyle mi
butun devletler evet help founding yapiyo murica'da basiyor ama
Haha aynen o konusmadan once +0.70di konuşurken eksiye geçti. Berat cikip konuşmasa bari direkt -5 olur.Konuşmasa yüzde 3 artıdaydı şu an.
96 bin altına giderse yine ayı piyasası zaten.
Bende onu diyorum iste farkli bisey mi diyorum. Murica zaten regressiona dogru gidiyordu durumlari o kadarda iyi degildi.Billur mu geçiyorsun Amerika hayvan gibi para bastı. Ons altın niye bu kadar yükseldi sanıyorsun.
Tüm dünya para bastı şu anki yükselişin sebebi bu değil.Bende onu diyorum iste farkli bisey mi diyorum. Murica zaten regressiona dogru gidiyordu durumlari o kadarda iyi degildi.
Cok somut bilgim olmadan suna dusunuyorum yani vardir insanlarin savingsleri felan biran once su corona isi bitince yine iyi duruma gelir Amerika.
Ama Turkiye... dunno
Yani siyasi sebeplerden dolayi.Tüm dünya para bastı şu anki yükselişin sebebi bu değil.
Yunanistanla olan meseleler temel sorun. Yunanistanla Mısırda ittifak ilan etti yani biz belirli bölgelere girersek olası savaş durumu fiyatlanıyor.
Yani siyasi sebeplerden dolayi.
Marj efsane ama 97den 106ya gidiyor. Az alım yaptım ona üzülüyorum.Haha aynen o konusmadan once +0.70di konuşurken eksiye geçti. Berat cikip konuşmasa bari direkt -5 olur.