GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rte nin 105 milyar dolar rezerv iddiası doğru değil. Gerçek 90 milyar dolar , yarısı döviz, yarısı altın. Ama rezervin 60 milyar doları elin parası. 16 milyarı Katar ve Çin in, ötekiler bankaların.

turkiye kadar kotu durumda olmayan ulkelerde bu kadar bastigini dusunmuyorum ama oyle mi
butun devletler evet help founding yapiyo murica'da basiyor ama
Billur mu geçiyorsun Amerika hayvan gibi para bastı. Ons altın niye bu kadar yükseldi sanıyorsun.

Billur mu geçiyorsun Amerika hayvan gibi para bastı. Ons altın niye bu kadar yükseldi sanıyorsun.
Bende onu diyorum iste farkli bisey mi diyorum. Murica zaten regressiona dogru gidiyordu durumlari o kadarda iyi degildi.
Cok somut bilgim olmadan suna dusunuyorum yani vardir insanlarin savingsleri felan biran once su corona isi bitince yine iyi duruma gelir Amerika.
Ama Turkiye... dunno

Bende onu diyorum iste farkli bisey mi diyorum. Murica zaten regressiona dogru gidiyordu durumlari o kadarda iyi degildi.
Cok somut bilgim olmadan suna dusunuyorum yani vardir insanlarin savingsleri felan biran once su corona isi bitince yine iyi duruma gelir Amerika.
Ama Turkiye... dunno
Tüm dünya para bastı şu anki yükselişin sebebi bu değil.

Yunanistanla olan meseleler temel sorun. Yunanistanla Mısırda ittifak ilan etti yani biz belirli bölgelere girersek olası savaş durumu fiyatlanıyor.

Bilmedigim icin soruyorum zaten ya what to expect hic bilmiyorum

Yani siyasi sebeplerden dolayi.
2975.jpg

Bu arada altın ve gümüşü kaçıran platini inceleyebilir, marjı diğerleri kadar yok galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt