- 18 Temmuz 2009
- 82.873
- 242.994
- 5.263
Bu tip açıklamalar artmaya devam ederse kriz derinleşecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
etrafimdakiler dij güjlere direnilmesi gerektigini belirtiyor. ha bide tabi ucuz tatil yapacaklari icin mutlulargurbolar ne diyor bu işlere acaba
gurbolar ne diyor bu işlere acaba
gurbolar ne diyor bu işlere acaba
Türklerle kontagım olmadıgı icin bilmiyom ama dış gücler derler kesin buranın yobazı türkiyedekilere rahmet okutur o kadar diyeyimgurbolar ne diyor bu işlere acaba
Ev filan alınmaz bu ara köyde eski bi ev aldım onu yaptırmayı istiyodum ama şimdi ciddi ciddi düşünüyom türkiyede hic bir şey yaptırmamayıNerden ev alsam diye düşünüyorlardır şimdi
cocuklarinin sucu yok birseyden haberleri de yok. hersey bir yana mesela neden oy verme haklari var biri bana bunu aciklayabilir mi?Kendilerine söyler misin, umarım bütün çocukları ölür.
cocuklarinin sucu yok birseyden haberleri de yok. hersey bir yana mesela neden oy verme haklari var biri bana bunu aciklayabilir mi?
Maalesef bunlari düsünecek egitim seviyeleri yok.Oy verme haklarının olması ağır saçmalık zaten ama bunu kendinde hak görüp kullanmak da bana göre adice bir davranış.
yurtdışına gidersem bundan kelli ak partiye basıcam ben de..Oy verme haklarının olması ağır saçmalık zaten ama bunu kendinde hak görüp kullanmak da bana göre adice bir davranış.
Bayburtlu.. Akp bayburt mv, yeni şafak yazarıŞahap efendi neci bu arada artık hiç bakasım gelmiyor sinirim bozulacak diye.