GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı "imzalanmış sözleşme" ama her aşamasında değiştir babam değiştir.
3-4 katına çıkarmışlar. 8-9 katına çıkarmayanın babasını eşekler kovalasın.

Ülke yangın yeri, yetkililerden açıklama bekleniyor, açıklamayı Ayasofya imamı yapıyor. O da "Allahın bizi sınadığını" söylüyor. Tamamdır suçlu Allahmış.. Oh içimiz rahat etti. Dağılın artık.
Bundan 10 sene öncesine kadar namaz kılan biriydim ama bu din adına yapılan pislikleri götüp iyice araştırdıkca dinden iyice uzaklaştım cogu şeyi sorguluyom artık insanları bu hale getirdiler

O yanlıştı bu doğru.

Tutarsız olsalar da bugün bu duruşu göstermek önemlidir.

Herkes 3 maymunu oynuyor.
İçinde samimiyet olmayan, populist açıklamaları ciddiye alamıyorum ben. Örnek vermek gerekirse bu açıklama Emre Belözoğlu'nun ırkçılıkla ilgili açıklamaları yada hükümetin başı sıkışınca Atatürkçü olması ve o tarz açıklamaları gibi benim gözümde.

İçinde samimiyet olmayan, populist açıklamaları ciddiye alamıyorum ben. Örnek vermek gerekirse bu açıklama Emre Belözoğlu'nun ırkçılıkla ilgili açıklamaları yada hükümetin başı sıkışınca Atatürkçü olması ve o tarz açıklamaları gibi benim gözümde.
Olaya şöyle bakalım.

Yanlış ve doğru ortada, herkes de biliyor.

Yanlışa yanlış diyebilen ise bir avuç. O bir avuç arasında olabilene de eyv demek lazım.

Riyakarlık farklı bir şey bu başka bir şey.

Buna eyv demek feneri pürü pak yapmıyor.

Olaya şöyle bakalım.

Yanlış ve doğru ortada, herkes de biliyor.

Yanlışa yanlış diyebilen ise bir avuç. O bir avuç arasında olabilene de eyv demek lazım.

Riyakarlık farklı bir şey bu başka bir şey.

Buna eyv demek feneri pürü pak yapmıyor.
Nasıl hükümet işlerine gelince Atatürkçülük yaptığında geçmişte yaptıkları yüzünden onlara eyvallah demiyorsam buna da eyvallah demem Hande Sümertaş'tan özür dilerlerse ancak o zaman. Ülkenin zaten bu halde olmasının sebeplerinden biride samimiyetsizlik ve populist davranışlar o yüzden bu tarz davranışlara ben iyi bakmıyorum.

Nasıl hükümet işlerine gelince Atatürkçülük yaptığında geçmişte yaptıkları yüzünden onlara eyvallah demiyorsam buna da eyvallah demem Hande Sümertaş'tan özür dilerlerse ancak o zaman. Ülkenin zaten bu halde olmasının sebeplerinden biride samimiyetsizlik ve populist davranışlar o yüzden bu tarz davranışlara ben iyi bakmıyorum.
Eyv

Keşke biz de tjk de benzer açıklama yapsa da bunlara laf etsek.

Biz yanlışı göre göre susacağız yüksek ihtimalle.

ülkede herkes samimiyet araya araya çagların gerisine düştük ulan sokayım samimiyete adamlar toplumsal olarak kırk yılda bir olumlu bir durum yapmış hala insanlar ne derdinde. senin klübün ne mideslikler yapıyor ona bakak.

kolayaa kaçıp mallıgı seçmeyin arkadaşlar bu tersten yemiş ülke için ne işlevsel olur artık çok belli ona odaklanın samimiyeti ya sonra düşünürsünüz ya şeriat içinde düşünmenize gerek kalmaz

Eyv

Keşke biz de tjk de benzer açıklama yapsa da bunlara laf etsek.

Biz yanlışı göre göre susacağız yüksek ihtimalle.
Ben bu yönetimden böyle bir duruş beklemiyorum Aysal olsa yapardık ki yaptık da defalarca. Bu arada yapmış olsak bile geç bile kalındı İstanbul sözleşmesinden çıktıktan sonra ki gün açıklama yapılmalıydı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt