Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 42.364
- 44.763
- 3.888
Sterlin iyi giriyormuş ucuz kurtardik paçayı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam dolar toplama zamanı gibi sene sonunu rekorla bitirecek galiba
Siz de iyisiniz, turist ve almancıya fahiş fiyata kol gibi sokarken iyi.turistler ve gurbetçiler yaşadı. hadi iyisiniz, bi yazlık daha yaptırırsınız
Siz de iyisiniz, turist ve almancıya fahiş fiyata kol gibi sokarken iyi.
Peşinden, nasıl kaydım ama derken iyi.
Sana aynı ev 600 bin bana bir milyon.
Bir de anlam veremediğim bir olay var, bu insanlar bir sene yaşamıyorlar gezmiyorlar eğlenmiyorlar, kredi çekip ülkesinde tatil yapıp milyarlarca Euro bırakıp gidiyorlar.
Siz de bu insanları hor görüyorsunuz.
Bu paralar da gelmese dolar euro 30 lira olur herhalde.
Gscimbom mobil
Siz de iyisiniz, turist ve almancıya fahiş fiyata kol gibi sokarken iyi.
Bir de anlam veremediğim bir olay var, bu insanlar bir sene yaşamıyorlar gezmiyorlar eğlenmiyorlar, kredi çekip ülkesinde tatil yapıp milyarlarca Euro bırakıp gidiyorlar.
Gscimbom mobil
Tabii her insan'da öyleleri var.bana kalırsa iki taraf da beter olsun. ben vatan ve millet sever değilim. aksine 30 yaşıma merdiven dayamışken askerliğimi bile yapmadım, yapmıcam da.
ama gurbetçi var gurbetçi var. abddekilere bakıyorsun bir de avrupadaki türklere, sonra diyorsun ki allah avrupalı hristiyanlara sabır versin.
Tabii her insan'da öyleleri var.
Papua Yeni Gine'ye gitsen de var dibinde de var.
Herkes kendi açısından bakar olaylara.
Sen yine hiç bir insanı hor görme, herkes yaşadığını bilir.
Gscimbom mobil
Ulkeye turist olarak geliyorsun, bu ulkenin vatandasi oldugun bile supheli turist muamelesi gormen gayet normal.Siz de iyisiniz, turist ve almancıya fahiş fiyata kol gibi sokarken iyi.
Gscimbom mobil
Keşke hiç gelmeseniz de dolar euro 30 olsa, şu şovlarınızı bu ülkedekiler çekmese. Ki turist etkisi yılda %2-%5tir fazlası değil, gurbetçiden on kat fazlasını yabancılar kazandırıyor zaten.
Şu mesajı yazmaya insan utanır hele de şu forum ortamında.
Gelmeyin, almayın, zorla aldırmıyor kimse.
Bu ne yav ?Sana aynı ev 600 bin bana bir milyon.
Ülkeye turist olarak gelmiyorum.Ulkeye turist olarak geliyorsun, bu ulkenin vatandasi oldugun bile supheli turist muamelesi gormen gayet normal.
Banlamayacaksan bu mesajına cevap yazmak isterim.Keşke hiç gelmeseniz de dolar euro 30 olsa, şu şovlarınızı bu ülkedekiler çekmese. Ki turist etkisi yılda %2-%5tir fazlası değil, gurbetçiden on kat fazlasını yabancılar kazandırıyor zaten.
Şu mesajı yazmaya insan utanır hele de şu forum ortamında.
Gelmeyin, almayın, zorla aldırmıyor kimse.
Kimsenin hayatını kolay görmüyorum ya da kimseyi hor da görmüyorum ama bu konularda yani döviz artışında gurbetçilerin bu konularda daha fazla yorum yapmasını anlamlandıramıyorum. Biz gelmesek euro 30 olur demişsin, bunun mantıklı bir sav olmadığını sen de biliyorsundur hem yaklaşım olarak hem de halkı gurbetçilere muhtaç olarak görmenin hoş olmaması açısından da yanlış bir yaklaşım.Inadına gelecem admirim.
Ayrıca şov felan da yaptığım yok.
Geliyorum geziyorum dedemi babaannemi görüyorum gidiyorum.
Kimseye zarar vermiyorum.
Çöpümü bile toplayıp yanımda götürüyorum sahile gidince.
Keşke seninle 1 sene yerleri değiştirsek, emin ol pişman olursun.
Bu hayat mı lan dersin.
Hele hele vatanına gidip, sizin bize ne gözle baktığınızı görünce çok üzülürsün.
Neyse yine duygusala bağladım.
Ben biraz daha çalışıyım, yarına kalmasın işler.
Seneye de eurolar lazım olacak tatilde.
Gscimbom mobil
Kimseyi aşağılamadığın veya hakaret etmediğin sürece sorun yok, telefon mevzusundaki emrivakin dışında da seni banladığımı hatırlamıyorum.Banlamayacaksan bu mesajına cevap yazmak isterim.
Nede olsa 2 haftadır Ankara, Antalya, Adana geziyorum. Gözlemlediklerimle alakalı.
Ama banlayacaksan hiç girmeyeyim o topa...
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haline şükret renkdaş gurbetçi vatansever arkadaşlarımızın yaptığı döviz katkıları olmasa laptop ve cep telinde olmayabilirdiLaptop 12 senelik, cep telefonu 10 senelik. Yavaş yavaş teklemeye başladılar ama ekonominin uçana kadar idare ederler inşallah
Kimsenin hayatını kolay görmüyorum ya da kimseyi hor da görmüyorum ama bu konularda yani döviz artışında gurbetçilerin bu konularda daha fazla yorum yapmasını anlamlandıramıyorum. Biz gelmesek euro 30 olur demişsin, bunun mantıklı bir sav olmadığını sen de biliyorsundur hem yaklaşım olarak hem de halkı gurbetçilere muhtaç olarak görmenin hoş olmaması açısından da yanlış bir yaklaşım.
Mesela @Can BÜYÜK bu konularda çok dikkatimi çeker çocuğun bir kere euro dolar mevzusu yaptığını görmedim, özellikle hassas davranıyor bu konularda.
Halk içinde döviz konusu yüzünden son yıllarda ciddi yara alanlar var, bu forumda da vardır o yüzden ben yurtdışında yaşıyor olsam şahsen şu konulara girip şu muhabbetlere girmem bile.
Son olarak sana 600 bin bana 1 milyon demişsin, verdiğin örnekte 600 bin daha pahalı 1 milyondan, koşullar böyleyken bu şekilde bir yorum yapman sence doğru mu?