GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayin Prof. Dr. Ahmet Davutoglu hoca is bilmezleri en önemli görevlere getirdiler demis. Ortalik alev alacak gibi ilerleyen haftalarda.

Ayrica Sayin Recep Tayyip Erdogan, Sn. Ali Babacan hakkinda daha dünki bebe bize ekonomi ögretmeye kalkiyor demis.
Acik soyliyim RTE kadar iyi ekonomi yoneten birini gormedim. Bu kadar kisa surede bu kadar mal varligini ve kendi zengin cevresini olusturmak herkesin basarabilecegi bir sey degil.

Acik soyliyim RTE kadar iyi ekonomi yoneten birini gormedim. Bu kadar kisa surede bu kadar mal varligina ve cevreye ulasmak herkesin basarabilecegi bir sey degil.
Reis bir cumhuriyet kazanimidir

Reis köyden gelen birinin baskomutan olabilecegini göstermistir

---

Avrupa Birliği de aşının yıl sonuna kadar uygulanabilir olacağını açıkladı

Ons altın 2000 doların altına indi.

Merkez Bankası bankalara likidite musluklarını kıstı.

Bu dolaylı yoldan faiz arttırımı yapılmış demektir, bankaların mevduat ve kredi faizleri bugünden itibaren yükselecektir.

Dün Cumhurbaşkanının faizler daha da düşecek açıklamasından sonra ilginç bir karar oldu tabii, söylemlerle uygulamalar örtüşmüyor.

Politika faizi : 8.25

Reel faiz : 13 civarı

Bu aşının bulunması ve kullanılmasına başlanılması , altın dolar vs ' yi nasıl etkiler.

Bilmediğim için soruyorum düşer mi daha mı çıkar.?

Bu aşının bulunması ve kullanılmasına başlanılması , altın dolar vs ' yi nasıl etkiler.

Bilmediğim için soruyorum düşer mi daha mı çıkar.?

Aşı bulunduğunda ONS Altın düşer, Döviz endeksi yükselir. Tüm para birimleri ons altına karşı değer kazanmaya başlar.

Aşının çıkıp uygulanması falan minimum 1 yıl sürer ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt