- 1 Ağustos 2014
- 63.918
- 75.168
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet işte yükselişte, dikkat etmekte fayda var. Yunanistan ile olan gerginlik de düşmesine sebep olabilir tekrardan borsanın.Su anda söylediğinin tam tersi oluyor.
Ulan altın alacağım demem bile yetti.![]()
Gümüş -12
Gümüş -12
15 olmuş. Bir madenin bir günde boyle düşmesine ilk defa şahit oldum.Vay anasını %16 oldu reyis çok pis göz var bende 5.95ti senin yazdığını görünce baka baka 5.70lere indirdim şimdi yine 80lere cikti
15 olmuş. Bir madenin bir günde boyle düşmesine ilk defa şahit oldum.
Bu pandemi gormediklerimizi gösterdi. Ben amerikan borsasının bir günde %10dan fazla düştüğünü gördüm ya daha da gam yemem. Illa ki daha once de düştüğü zamanlar olmuştur ama canlı canlı görmek garipti.Teşekkür et o zaman bize Gsc el attı böyle oldu
Bu tür çekilmeler her zaman olur panik yapmaya gerek yok aksine bu tür çekilmeler fırsattır alım için her zaman
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ben genelde maden alırım altın yada gümüş sabırlı olursan kâr ettiriyor, döviz için birşey diyememYatırım yapmak için en mantıklısı ne şuan?
Altın mı döviz mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu tür çekilmeler her zaman olmaz.Bu tür çekilmeler her zaman olur panik yapmaya gerek yok aksine bu tür çekilmeler fırsattır alım için her zaman
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi