GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kafalar pırıl pırıl

FEe9A11VIAgbHbJ

Evet ekonomik yönetimin halen akil insanlarda olduğu ayrıca Amerika’nın etrafa dolar saçtığı yıllar.biz bu parayı naptık inşaata gömdük 2010 sonrası artık ustalık dönemi deyip Türkiye’yi paylaştılar, işin özeti bu.

Yine de bir anlamda bakınca akp’nin ilk dönemi olan 2001-2005 ve sonrası 2010 a kadar olan dönemde farkında olmadığımız bir lale dönemi yaşamışız.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hatırladığım kadarıyla 2010 yılına kadar forum moderatör ve adminlerinin maaşı dolara endeksliydi çünkü forum sahiplerinden birisi sanırım yurtdışından finanse ediyordu.

Forum el değiştirdikten sonra Maaşlar TL’ye endekslendi.

Bu açıdan bakınca moderatör ve adminlerimizin Maaşlarında 3 ila 7 kat kayıp olduğunu söyleyebiliriz.

Son üç senedir de hatırı sayılır bir zam yapılmadığını biliyorum yine de fedakarlık yaparak forumun devamı için canla başla mücadele ediyorlar.

Hatırladığım kadarıyla 2010 yılına kadar forum moderatör ve adminlerinin maaşı dolara endeksliydi çünkü forum sahiplerinden birisi sanırım yurtdışından finanse ediyordu.

Bu açıdan bakınca moderatör ve adminlerimizin Maaşlarında 3 ila 7 kat kayıp olduğunu söyleyebiliriz.

Son üç senedir de hatırı sayılır bir zam yapılmadığını biliyorum yine de fedakarlık yaparak forumun devamı için canla başla mücadele ediyorlar.

1637305007160.webp
1637305037149.webp

PKK Terör Örgütü'nü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Tunceli İlinde EREN KIŞ-6 (MERCAN DAĞLARI) ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ BURAK TORTUMLU Operasyonu başlatıldı.

:asd:
Demiştim demeye bayılırım.

PKK Terör Örgütü'nü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Tunceli İlinde EREN KIŞ-6 (MERCAN DAĞLARI) ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ BURAK TORTUMLU Operasyonu başlatıldı.

:asd:
Demiştim demeye bayılırım.
Tabi vatan millet sakarya edebiyatın tam zamanı bizim koyun millet nasıl olsa yiyo her zmn bu numaraları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt