Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
Hahahah. Bilmem mi, şimdi oldu, keşke direk soyadiyla yazaydin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hahahah. Bilmem mi, şimdi oldu, keşke direk soyadiyla yazaydin
kafalar pırıl pırıl
kafalar pırıl pırıl
![]()
2008 Yılı USD - Dolar Döviz Kurları Arşivi
2008 yılı döviz kurları, 2008 senesi USD - Dolar kuru, alış satış fiyatı, 2008 yılında Dolar ne kadardı, kaç dolardı, TCMB döviz kurları arşiviparacevirici.com
kafalar pırıl pırıl
Hatırladığım kadarıyla 2010 yılına kadar forum moderatör ve adminlerinin maaşı dolara endeksliydi çünkü forum sahiplerinden birisi sanırım yurtdışından finanse ediyordu.
Forum el değiştirdikten sonra Maaşlar TL’ye endekslendi.
Bu açıdan bakınca moderatör ve adminlerimizin Maaşlarında 3 ila 7 kat kayıp olduğunu söyleyebiliriz.
Son üç senedir de hatırı sayılır bir zam yapılmadığını biliyorum yine de fedakarlık yaparak forumun devamı için canla başla mücadele ediyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatırladığım kadarıyla 2010 yılına kadar forum moderatör ve adminlerinin maaşı dolara endeksliydi çünkü forum sahiplerinden birisi sanırım yurtdışından finanse ediyordu.
Forum el değiştirdikten sonra Maaşlar TL’ye endekslendi.
Bu açıdan bakınca moderatör ve adminlerimizin Maaşlarında 3 ila 7 kat kayıp olduğunu söyleyebiliriz.
Son üç senedir de hatırı sayılır bir zam yapılmadığını biliyorum yine de fedakarlık yaparak forumun devamı için canla başla mücadele ediyorlar.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

PKK Terör Örgütü'nü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Tunceli İlinde EREN KIŞ-6 (MERCAN DAĞLARI) ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ BURAK TORTUMLU Operasyonu başlatıldı.Derbi var
Tabi vatan millet sakarya edebiyatın tam zamanı bizim koyun millet nasıl olsa yiyo her zmn bu numaralarıPKK Terör Örgütü'nü ülke gündeminden çıkarmak ve bölgede barındığı değerlendirilen teröristleri etkisiz hale getirmek maksadıyla, Tunceli İlinde EREN KIŞ-6 (MERCAN DAĞLARI) ŞEHİT JANDARMA UZMAN ÇAVUŞ BURAK TORTUMLU Operasyonu başlatıldı.
Demiştim demeye bayılırım.
güzel 1 program olmuş.