- 26 Kasım 2012
- 186.189
- 260.336
- 5.998
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bomboş bi teze karşı roman yazmamızı mı bekliyordun. artık senin gibileri görünce insanlar kendi haline bırakmayı öğrenecek olgunluğa ulaştı.Benim tezlerime karşı 20 tane cevap aldim, 1 tane akli başında cevap yok hep kakari kikiri, Onur en azindan fikri var denemis diğerleri A4 kagidi gibi boş...
Benim tezlerime karşı 20 tane cevap aldim, 1 tane akli başında cevap yok hep kakari kikiri, Onur en azindan fikri var denemis diğerleri A4 kagidi gibi boş...
Tam tersi, kendi gibi düsünmeyen insanlara tahammülü olmayan,herseyi bildigini sanan Türkiye'deki Herbokolog Muhalefet izlenimi alıyorum,o yüzden hep muhalif kalin en temizi..bomboş bi teze karşı roman yazmamızı mı bekliyordun. artık senin gibileri görünce insanlar kendi haline bırakmayı öğrenecek olgunluğa ulaştı.
sizin kendiniz gibi düşünmeyen insanlara karşı tavrınız muhteşem o konuda haklısın. bulunduğun kitlenin çağdaş düşünce tarzı, ilericiliği ülkemizin gurur vesilesi zaten. hep muhalif kalmak iyidir, tertemiz alnı açık, sana da öneririm.Tam tersi, kendi gibi düsünmeyen insanlara tahammülü olmayan,herseyi bildigini sanan Türkiye'deki Herbokolog Muhalefet izlenimi alıyorum,o yüzden hep muhalif kalin en temizi..
Arkadaş tuvalet kagidi deyince o geldi aklıma, Ben farkli birsey demedim Kur tabiki sorun, ama öncelik enflasyon olmali eğer önüne gecemiyorsan o zaman calisanlarina enflasyon üzerinde zam yapacaksinki hayat standartin düsmesin, demin bahsettim 1985-2002 arası 6600 Kat değer kaybetmis TL..adnan gayet güzel bi şey yazmış
dışa bağımlı ürettiğin herşeye sürekli zam geldiğinin farkındasındır herhalde eğer bu ülkede yaşıyorsan
onu es geçip g.t silme ile ilgili sohbet yapmışsın bide kakara kikiri diosun geçelim bu işleri berkant rtaş
Düzgün bir şekilde sadece nerede yaşadığını sorabilir miyim? Ülke olarak.Neyse birakinda Demokrasilerde olduğu gibi buna Halk karar versin, Ekonomi kötüyse Halk açliktan ölüyorsa kimse önünde duramaz,yikilir o iktidar .
Çok belli değil mi.Düzgün bir şekilde sadece nerede yaşadığını sorabilir miyim? Ülke olarak.
Bilemedim, o yüzden ön yargılı davranmak için sordum.Çok belli değil mi.
Saklamadimki Almanya'da yasadigimi herkes bilir.Bence Sorun nerde yasadigim değil, Mesela Can'da Almanya'da yaşıyor o sizin gibi düsündügü için Sorun olmaz..neyse bu saçma tartismayi kapatmak için ""RTE istifa Kahrolsun Akp"Düzgün bir şekilde sadece nerede yaşadığını sorabilir miyim? Ülke olarak.
Güzel kardeşim 365 gün yaşamadığın ülkenin yaşam kalitesi, alım gücü, parasının değer kaybının reel piyasaya etkisi hakkında ahkam kesmek doğru mu?Saklamadimki Almanya'da yasadigimi herkes bilir.Bence Sorun nerde yasadigim değil, Mesela Can'da Almanya'da yaşıyor o sizin gibi düsündügü için Sorun olmaz..neyse bu saçma tartismayi kapatmak için ""RTE istifa Kahrolsun Akp"
Arkadaş tuvalet kagidi deyince o geldi aklıma, Ben farkli birsey demedim Kur tabiki sorun, ama öncelik enflasyon olmali eğer önüne gecemiyorsan o zaman calisanlarina enflasyon üzerinde zam yapacaksinki hayat standartin düsmesin, demin bahsettim 1985-2002 arası 6600 Kat değer kaybetmis TL..