Yav ben gidip almancı türklerin forumuna girip, merkelin allah belasını versin koca ülkeyi mahvetti, veya bütün dünya almanın daşşağını yesin geçinemiyoruz diyen yalan söylüyor almanya hitler zamanından beri 100 kat büyümüş diyor muyum?
Demiyorum.
Bu kadar abicim. Bu kadar basit herşey.
Soktuğumun yerinde ben yaşıyorum, ben görüyorum, ben çabalıyorum, ben çırpınıyorum.
Bundan sonrasında yaklaşık 3000 harflik bir yazıyı yazdım yazdım sildim, ihracı bırak 10 dakika sonra kapıdan mit ile alırlardı.
Zorlamayın arkadaş kendinize de küfür ettirmeyin.
Yaşamadığın bilmediğin yer hakkında ahkam kesme. Ülkede para eden ne varsa satıldı. 80 milyon köpek gibi çalışarak istihdam ederek 50 bin kişnin zenginleşmesi için çabalıyoruz.
Ben geçmediğim yolun parasını veriyorum, kullanmadığım elektriğin parasını ödüyorum, muhalefetim diye trt'de bana sövülsün diye her ay trt'yi fonluyorum.
Çevreselfelaket oluyor, ülkede uçaknerede vergiler nerede diyorum vatan haini oluyorum. Dağlar tepeler %5 kar oranıyla o da yandaşa siyanürle altın aranması için talan ediliyor, yetmiyor siyanür havuzları patlıyor içtiğim suya karıştırılıp gün geçtikçe kanser olup acı bir ölüm için yaşıyorum, bunu yapanların bir tanesinden hesap sorulmuyor.
Soyakım dolarına, neymiş şu dönemde daha az artmış.
Ne yapayım şimdi 50 sene önce teknoloji neredeyse yokken ülke ambargolarla yok edilecekken girdiği ekonomik kriz ile şimdiki dönemi karşılaştırırıp ekonomi çok iyi mi diyeyim.
Doğumundan beri alman olan gitsin alman vatandaşlığına geçip kendi ülkesi hakkında yorum yapsınlar.
Yok ben bu ülke için yorum yapacağım diyorsan doğru kıyaslarla bu ülke insanının ne durumda olduğuna bakıp öyle yaz sen 5 bin euroya 2015 model bmw alırken ben burada aynı arabaya 400 bin lira veriyorum.
Sen euro kazanıp euro harcıyorken biz ülkecek tl kazanmak için götümüzü yırtıp euro harcıyoruz.
Senin evinde beslediğin kedi köpek benden daha fazla mama parası harcıyor. Ne anlatıyonuz lan siz.