- 20 Haziran 2011
- 61.145
- 69.659
- 4.758
470 ilan var şu anda dreamLan 1 aydır dreamler 320den satılıyor sahibindende zaten
İlginç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
470 ilan var şu anda dreamLan 1 aydır dreamler 320den satılıyor sahibindende zaten
İlginç
470 ilan var şu anda dream
Şubata kadar üretim başlamaz deniyor Toyota Türkiye Ceo su çip sorunu 2022 sonuna doğru çözülür demiş.Var da kimse almıyor. 2 aydır Toyota bayilerine araç sokmadılar zam gelecek diye. Düne kadar 248 bindi dream'in fiyatı.
Abilerinin postları oku az da kültürlen Keramettin abinle toyota bilgileri bizde.Çip krizi ayağı da g ayağı bu arada
Napacak olm çocuk olmayan toyotasina mi hallenecekAbilerinin postları oku az da kültürlen Keramettin abinle toyota bilgileri bizde.
Şubata kadar üretim başlamaz deniyor Toyota Türkiye Ceo su çip sorunu 2022 sonuna doğru çözülür demiş.
Aracı satıcam bu arada ocak ayında.
Ülkede para biriktirip bir şey almaya niyetlenemiyorsun.Çok acı bir durum...
Reis asgari ücreti 5000 yapıp oyları süperecektirDeğil bay kemal kurşun kalem aday olsa bunların karşısında yüzde 40 alması lazım.
Aracım değerlenmesini yorumla acilÇok doğru zamanda motorcu olmuşum, çoluk çocuk yoksa arabaya gerek yok aşırı sıkıcı geliyor bana ruhum daralıyor Çin işkencesi gibi.
O sıkıcı ruh karartıcı 4 tekeli dar kutulara 700 800 bin lira para verseydim ziyadesiyle üzülürdüm.
Çok doğru zamanda motorcu olmuşum, çoluk çocuk yoksa arabaya gerek yok aşırı sıkıcı geliyor bana ruhum daralıyor Çin işkencesi gibi.
O sıkıcı ruh karartıcı 4 tekeli dar kutulara 700 800 bin lira para verseydim ziyadesiyle üzülürdüm.
Bana gönderebilirsin.Ülkede para biriktirip bir şey almaya niyetlenemiyorsun.Çok acı bir durum...