Nedim Tokuyucu
Baba Gündüz
- 20 Ocak 2010
- 86.319
- 67.151
- 4.933
Kavcıoğlu eli kırmızı butonda bekliyor sanırım. Reis arayıp sat dediğinde basıyır düğmeye, sonra alımlae başlıyor ve 3 saatte eski yerinde dolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha da komiği 15.70'e düşüp kırmızı yakarsa ''düştü'' diyeceğiz.20 dk sonra ayni seviyeye gelmez umarim yine yaw
Iyimser bi agabeyim vardı. Olumlu bakmaya calisiyordu. Ben olumsuzum diye laf soyluyodu bana paso. Nerde o yaw ? Şuan iyimserlige ihtiyacimiz varDaha da komiği 15.70'e düşüp kırmızı yakarsa ''düştü'' diyeceğiz.
Ben hiç bir zaman ekonomi muhteşem olacak, her şey yolunda falan demedim ki. Negatifin muhalefet üzerinde yoğunlaşmasına karşı çıktım.Iyimser bi agabeyim vardı. Olumlu bakmaya calisiyordu. Ben olumsuzum diye laf soyluyodu bana paso. Nerde o yaw ? Şuan iyimserlige ihtiyacimiz var
as hocam
Cüzdan da 10 pound var Türkiye'ye dönene kadar 20 olur.
konustugumuz seye bak, inanilmaz.... 20 tl nedir ya Allah askina50 TL olmasini bekle o zaman kral dairesi alabilirsin
9 dk once yazdim. 16,33deydi. 16,57 suan.20 dk sonra ayni seviyeye gelmez umarim yine yaw
16.619 dk once yazdim. 16,33deydi. 16,57 suan.