- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.946
- 4.693
Birilerine aldiriyolar bu mudahalelerle yaw cok net.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şakasını yapasım gelmiyor16,69.
Aselsanları sattın mı reis? Döviz etkisiyle Bist30 dolar artışını sönümledi diyebiliriz. Diğerleri çok geride tabii.Şuralardan bile alan vardır kesin, eskiden olsa t... geçip haha mal falan derdim işin acı yanı bu tipler bile 1-2 güne kalmadan artıya geçiyor şaka gibi hakikaten. Keramettin önceki mesajlarında yazmış, normal şartlarda değil 14, 13-12'den falan alanların elinde patlamalıydı ama üzerine 4 lira koydular.
Benim gibi iyi niyetliler de 9.5 aşıldığından beri düzeltme bekliyor.
Abi psikolojik etki diye bir şey yok.hergecen gun etkisi daha da azalacak bu mudahalelerin psikilojik etkisi ortadan kalkiyor
Sattım kardeşim ama ekim'de bir daha aldım o duruyor şu an ve gaza gelmezsem 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum, mantıklı mı dersin?Aselsanları sattın mı reis? Döviz etkisiyle Bist30 dolar artışını sönümledi diyebiliriz. Diğerleri çok geride tabii.
Hiç öyle birşey olmazdı aldığın hangi günse ertesi gün kar ile uyandığın için koymazdıŞu aralar birikmiş param olmadığı için şanslıyım. Ulan alsa mıydık kaçta almak lazım satsak mı diye kafayı yerdim.
Kesinlikle mantıklı. 100 lirası var onun rahat devran döndüğünde.Sattım kardeşim ama ekim'de bir daha aldım o duruyor şu an ve gaza gelmezsem 1-2 yıl tutmayı düşünüyorum, mantıklı mı dersin?
iste rezervimiz olsa psikilojik etkisi farkli olurdu degil mi ; neyse olmayan parayi satiyor adamlar kanayan yaraya isemek gibi birseyAbi psikolojik etki diye bir şey yok.
Eksi rezerv var.
Piyasa biliyor bunu.
Böyle oldukça düzeltme de hızlı oluyor sonra yine toparlıyor.
Yani amaç dövizi düşürmek olsa döviz satmazlar şu şartlarda.
100 puan faiz indirmeseler 15ti şimdi zaten, hani faizi arttırıp eksi rezervden döviz satmak saçmalık.iste rezervimiz olsa psikilojik etkisi farkli olurdu degil mi ; neyse olmayan parayi satiyor adamlar kanayan yaraya isemek gibi birsey
Satma baskısı da ayrı dertHiç öyle birşey olmazdı aldığın hangi günse ertesi gün kar ile uyandığın için koymazdı
Mahalle yanarken orospu sacını tararmış bunlarınkide o hesap