- 4 Ağustos 2009
- 91.965
- 73.946
- 5.358
Galatasarayımız yatırımcısına %13 kazandırdı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serdar Ali Çelikler:Serdar Ali Çelikler:
“Galatasaray, Socios uygulamasına girerek kendi taraftar tokenlarını, yani kripto parasını çıkarttı. Ben bu konuyu çok önemsiyorum. Kripto para kulüpler için yeni gelir kapısı demek.”
(Vole)
Böyle bir şey var.
Araştıran bilen var mı?
3-5 tane alalım.
Dün fener taraftarı twitterda #AliKocHisselerineSahipCık gibisinden bir tag açmış sanırım. Lapin gibi atlayıp 50 liradan aldınız şimdi ağlayın diye bizim taraftar dalga geçiyordu bunlarla.Fener hisseleri 54 liradan 30 liraya düştü, burada destek bulup tekrar 40'a gidip 16 liralara kadar düşebilir.
Şu anki hali ile bile iyi vurgun yaptılar, 50 lira iken 100 olacak diye sayısız alan vardı, bu mevzuların içinde dolaylı olarak Fener kulübü çıkarsa da şaşırmam. Keşke SPK az iş yapsa da araştırsa şu tarz mevzuları.
Teknik toplanti sonrasi savas ilani olur o yuzden yukseliyorDOLAR 7.54 OLMUŞ ULAN OALYA BAK YA
20 YILDA 40 YIL GERİYE GİTTİK
oh eyvallah demir icim rahatladıTeknik toplanti sonrasi savas ilani olur o yuzden yukseliyor
Savas sonrasi duser
Ytd
Dün fener taraftarı twitterda #AliKocHisselerineSahipCık gibisinden bir tag açmış sanırım. Lapin gibi atlayıp 50 liradan aldınız şimdi ağlayın diye bizim taraftar dalga geçiyordu bunlarla.
Bu konudan anladığın için soruyorum kardeşim; Bunlar borsada ne dolaplar çevirdi şimdi? Bu işte Ali'nin dahlinin olmaması pek mümkün görünmüyor. Bunlar borsada spekülasyon mu yaptılar ne yaptılar da hisseleri 50 liraya çıkarıp sattıktan sonra tekrardan ani bir düşüş yaşadı? Fb kulübü kendi kazlarını yoldu mu tekrardan? Pek anladığım bir konu olmadığı için soruyorum.
Peki bu yaptıklarının bir yaptırımı cezası yok mu kardeşim? Yanlarına kar mı kalacak? SPK denen kurum ne işe yarıyor o vakit?Sene başında FB hisseleri 5 lira falandı, yani ederi oydu zaten, sonrasında 12 liraya falan çıktı buraya kadar ok.
Ağustos ayından itibaren 12 liradan 54 liralara gitti yani yaklaşık 6 ayda falan 10 katına çıkmış oldu toplamda tabii bu kadar çıkarken hiç ceza yemediler, 4 milyar borcu olan şirketin değeri 5 milyara çıkmıştı halbuki.
Sonrasında da 54 liradan bugün 29 liralara kadar düştü, 40lardan 50lerden alanların ocağını söndürdü şu an için.
Peki bu yaptıklarının bir yaptırımı cezası yok mu kardeşim? Yanlarına kar mı kalacak? SPK denen kurum ne işe yarıyor o vakit?