- 4 Ağustos 2009
- 91.971
- 73.952
- 5.358
Malum hisse gene taban oldu. Alinin hic acıması yok, isini hunharca görüyor. Şerefsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
6-7 oldu taban. Dipsiz kuyu gibi düştü yav teknik analize de uymadı hiç.Malum hisse gene taban oldu. Alinin hic acıması yok, isini hunharca görüyor. Şerefsiz
Buradan dönecek diye atlayanlari da kucakliyorlar.6-7 oldu. Dipsiz kuyu gibi düştü yav teknik analize de uymadı hiç.
Yarın kankaBu ne zamandan gecerliymis. Yiple pöipi mahvetmisler. Surekli brut takas ve teorik eşleşmeyi görememe. Mahvetmişler.
Bugün bir tane yip almıştım tovbe tovbe.Yarın kanka
1 ekimmis kanka iyi bariYarın kanka

www.borsagundem.com
He millet yarın diye yazmıştı ya sorry kanka.1 ekimmis kanka iyi bari
![]()
Borsa İstanbul'da önemli düzenlemeler
Borsa İstanbul, Pay Piyasası pazar yapılanması, halka açık şirketler ve yeni halka arzlar hakkında kritik değişikliklere gittiwww.borsagundem.com
Tek tek açıklamak çok uzun da pandemi öncesi haline döndürmeye çalışıyorlar, bazı kısıtları kaldırmışlar.Noluyor peki böyle
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Brüt olması sıkıntı biraz.Sporlar düşeni kırdı. Dün bekliyordum bugün oldu. Haftaya bunlardan ekmek yenir.
Ekmek yicem derken terste kalma kanka hala ederinin 2-3 katı fiyatında Fener.Sporlar düşeni kırdı. Dün bekliyordum bugün oldu. Haftaya bunlardan ekmek yenir.