GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğu Alkan isimli dış mihraklara prim vermeyelim değerli dostum. Ekonomi analizleri için mikrofonu Necmi beye uzatalım.

Senin oluşturduğun Hamzalı, Alpaylı, Necmettinli kurulun başına Necmi beyin geçmesi pek ala olurdu. Hatta kurula @Serkan G. Veren i dahil edip flütlü, kalafatlı bir çözüm elde edilebilir.

Senin oluşturduğun Hamzalı, Alpaylı, Necmettinli kurulun başına Necmi beyin geçmesi pek ala olurdu. Hatta kurula @Serkan G. Veren i dahil edip flütlü, kalafatlı bir çözüm elde edilebilir.
Serkan çok iyi fikir. Yatırımcılara P ikramları yapar, özel İbo konserlerine götürür ve Aliağa maçlarında locasında ağırlar. Yabancı yatırımcıları çekmek için bundan daha iyi yöntem yoktur herhalde.

2.5 litre kola nasıl 7.5 TL olur ulan? İçkim yok, kumar oynamıyorum, alkol yok, tek alışkanlığım kola ancak ona da bu gidişle veda etmek durumundayım.
rtas kac senedir almiyodum gecen bizimkilere sordum onlar da boyle dedi asiri pahali yavv
zamaninda yarim ekmek dönerin yanina teneke kola alabilene zengin derdik de bu fazla artik

“hüloğğğğ ne anlattığına bakmaz, kimin anlattığına bakar”

JJ | MP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt