- 18 Temmuz 2009
- 81.206
- 227.125
- 5.093
10 olunca sıfır atarız yav.
Çat 1e düşürürüz.
Çat 1e düşürürüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğu Alkan isimli dış mihraklara prim vermeyelim değerli dostum. Ekonomi analizleri için mikrofonu Necmi beye uzatalım.
Serkan çok iyi fikir. Yatırımcılara P ikramları yapar, özel İbo konserlerine götürür ve Aliağa maçlarında locasında ağırlar. Yabancı yatırımcıları çekmek için bundan daha iyi yöntem yoktur herhalde.Senin oluşturduğun Hamzalı, Alpaylı, Necmettinli kurulun başına Necmi beyin geçmesi pek ala olurdu. Hatta kurula @Serkan G. Veren i dahil edip flütlü, kalafatlı bir çözüm elde edilebilir.
Çıktığı gibi düşer
Enseyi karartmayın
rtas kac senedir almiyodum gecen bizimkilere sordum onlar da boyle dedi asiri pahali yavv2.5 litre kola nasıl 7.5 TL olur ulan? İçkim yok, kumar oynamıyorum, alkol yok, tek alışkanlığım kola ancak ona da bu gidişle veda etmek durumundayım.
Bu hızla giderse yılbaşına gelmeden Euro 10 dolar 8 i gecerDolar 7 olmuş.
Kriz daha yeni başlıyor millet farkında değil.Bu hızla giderse yılbaşına gelmeden Euro 10 dolar 8 i gecer
Millet neyin farkındaki ben 46 yaşındayım cok hükümet cok kriz gördüm ama şu anki halk kadar uyuşmuş vurdum duymaz bi nesil hic görmedimKriz daha yeni başlıyor millet farkında değil.
Evet erken seçimin gününü konuşalım birazdaEuronun 10un üstüne çıkması için ideal 1 hamle olur.
Dış mihrak seni.