GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açık konuşayım, bir şeylere hızlı ulaşabilmek -ki bu da günümüz çağının gereği- dışında 2000lere döndük.

Bu artışların etkisini hemen hissetmeyeceğiz, şirketler işlerini döndürememeye başlayacak, alım gücü düşeceği için akan para azalacak bu da işsizlik ve iflas şeklinde sonuçlanacak zamanla.

Daha kötü günler ufukta.

Her şeye bir noktaya kadar ok diyorum da Ekonomi bakanı nasıl dolar umrumda değil der aklım almıyor.

Buna karşı doğru düzgün ses bile çıkmadı. Bunu diyen adamın ülkesine hangi yabancı niye yatırım yapsın.

Her şeye bir noktaya kadar ok diyorum da Ekonomi bakanı nasıl dolar umrumda değil der aklım almıyor.

Buna karşı doğru düzgün ses bile çıkmadı. Bunu diyen adamın ülkesine hangi yabancı niye yatırım yapsın.

Yolsuzluğa karışan başbakanı %52'yle Cumhurbaşkanı seçen bir memleket için fazla iyimser bir beklenti değil mi?

Ekonomi bakanından bence Erdoğan'dan memnun değil ama gonderememe sebebi damat olması filan değil
Pelikancilar denen bir grup var deniyor o grup alabyragi epey kolluyor deniyor yani Erdoğan o riski göze alamıyor bence ve sabrediyor

Muhalefetmi var memlekette halk uyuşmuş medya ztn bagımsız degil muhalefet partileride hükümete çalışıyo resmen en ufak karşıt görüş belirtene hemen vatan haini damgasını vuruyolar

Muhalefet için en güzel şey muhalefet olmak dert yok tasa yok keyifleri yerlerinde şimdi deseler başa geçin yok sağ ol derler

Muhalefet için en güzel şey muhalefet olmak dert yok tasa yok keyifleri yerlerinde şimdi deseler başa geçin yok sağ ol derler
akapenin oylari düserken mahapa yükseliyor cehap düsüyor
bu ne is anlamadim
zeka sorunu diyorum
geberip gitseler akapeye oy verecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt