İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
2023'de ne değişecek biri bana açıklasın lütfen.
Cumhuriyet'in 100. yılından başka bi özelliği mi var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dolar fiyatı değişip 20 tl olacak.2023'de ne değişecek biri bana açıklasın lütfen.
Genel tarihi sürece bakarsak tahmini olarak anlayış değişecek!2023'de ne değişecek biri bana açıklasın lütfen.
Genel tarihi sürece bakarsak tahmini olarak anlayış değişecek!
Birinci yüzyılda Osmanlı'ya benzer şekilde Türkiye Cumhuriyeti "Kuruluş" dönemi bitecek ve "Yükseliş" dönemi başlayacak... Osmanlı'da bu "Fetih 1453" ile başlamıştı ama şimdi bu dönemde nasıl olur,ne şekilde yükselir, devletin derin organlarının planları nedir bilmiyorum.Bazı dış devletlerde de artık Türkiye yayılmacı bir politika izliyor yorumları yapılıyor; muhtemelen yeni atılımlar, savaşlar, güç denemeleri yapacağımız bir dönem olacak.Ne kadar yükselir, yine tarihi süreçte ne zaman duraklar,geriler zaman gösterecek.
Genel tarihi sürece bakarsak tahmini olarak anlayış değişecek!
Birinci yüzyılda Osmanlı'ya benzer şekilde Türkiye Cumhuriyeti "Kuruluş" dönemi bitecek ve "Yükseliş" dönemi başlayacak... Osmanlı'da bu "Fetih 1453" ile başlamıştı ama şimdi bu dönemde nasıl olur,ne şekilde yükselir, devletin derin organlarının planları nedir bilmiyorum.Bazı dış devletlerde de artık Türkiye yayılmacı bir politika izliyor yorumları yapılıyor; muhtemelen yeni atılımlar, savaşlar, güç denemeleri yapacağımız bir dönem olacak.Ne kadar yükselir, yine tarihi süreçte ne zaman duraklar,geriler zaman gösterecek.
güçlü dolar vurgusuYalniz şaka maka biden seçilecek herhal. Işler yaş.
Valla onu bilmiyorum ama esas senato demokratlara geçerse sıkıntı, yatıp kalkıp dua etmek lazım valla öyle olmaması için.Yalniz şaka maka biden seçilecek herhal. Işler yaş.
O zaman başlamasına imkân yok yahu, devlet tam anlamıyla daha yeni yeni kendi kendisini yönetiyor.Kendi ordusuyla kendi başkentini, meclisini bombalayan yükselmiş bir devlet yapılanması olmasının imkanı yoktu o dönemlerde.Hala daha oturmamış bir yapılanma var,alt mahkeme anayasa mahkemesi kararına uymuyor felan.Umarim yüzüncü yıla kadar bu çarpık düzen oturur.Yükseliş dönemimiz 2002de başladı zaten.
Yapısal reformlar olmazsa ekonomik olarak katılıyorum, benim söylediğim ilk kuruluş dönemine göre artık devlet alt yapı, teknoloji, bilişim, ağır sanayi gibi temel yapı taşlarına sahip.simdi yeni bir anlayış ve yapısal dönüşüm ile var olan bu alt yapıdan her anlamda güçlü bir devlet çıkarmak.Un var, şeker var, yağ var;helva yapma zamanı.Artik kim yapar, nasıl yapar,ne kadar sürede yapar zaman gösterir.Ne yükselmesi yav
Dibe gidiyoruz diye bir adım çıkarız belki en fazla.